A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | HACCP rendszer Élelmiszerbiztonság Minőségszabályozás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7933 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg7933 | ||
| 005 | 20170607110707.0 | ||
| 008 | 161202suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kihári Nikolett | |
| 245 | 1 | 2 | |a A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében |c Kihári Nikolett |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a HACCP rendszer | ||
| 695 | |a Élelmiszerbiztonság | ||
| 695 | |a Minőségszabályozás | ||
| 700 | 1 | |a Miskolczi Tibor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7933/1/Szakdogozat%202016%20v%C3%A9gleges%20pdf.pdf |z Dokumentum-elérés |