Kiskakukk étterem, mint magyar tradicionális vendéglátóegység működése, piaci pozíciója és gazdálkodásának elemzése
Saved in:
Main Author: | Vig Dávid |
---|---|
Other Authors: | Verebes Dr. Pál |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Kiskakukk étterem Újlipótváros Vendéglátás piaci pozíciója Étteremgazdálkodás Vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8131 |
Similar Items
Cukrászdák piaci pozíciója, megvalósítandó cukrászda létesítése, működtetése, gazdálkodásának elemzése
: Szandi Flóra
: Szandi Flóra
A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése
: Mátó Fanni
: Mátó Fanni
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila
: Perjámosy Leila
A sörözők piaci pozíciója, a „Félkrajcár” söröző megvalósíthatóságának és gazdálkodásának elemzése
: Csányi Anett
: Csányi Anett
Saját beruházásban megvalósítandó steak bár piaci pozíciója, működésének és gazdálkodásának elemzése
: Kundermann Tamás
: Kundermann Tamás
Magyarország piaci pozíciója Olaszországban
: Hegedűs Tímea
: Hegedűs Tímea
A vendéglátóipari rendezvények piaci pozíciója, gazdálkodásának elemzése a Duna-Parteam Kft. példáján keresztül
: Piókerné Szentpáli Mónika
: Piókerné Szentpáli Mónika
A somlói Kreinbacher márka piaci pozíciója a magyar pezsgőpiacon
: Bene Laura Hedvig
: Bene Laura Hedvig
Wellness szállodák piaci pozíciója, és a Velence Resort & Spa F&B tevékenységének, működtetésének és gazdálkodásának elemzése
: Láng Szabolcs
: Láng Szabolcs
Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül
: Kőszeri Virág
: Kőszeri Virág
Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül
: Kőszeri Virág
: Kőszeri Virág
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea
: Stolczenberger Andrea
Elanders Hungary piaci pozíciója, vevőkkel való kapcsolata és annak háttere
: Bicsák Tamás
: Bicsák Tamás
A Würth piaci pozíciója és részvétele a magyarországi szereléstechnikai piacon
: Kárász Márta
: Kárász Márta
A Dorko cipőmárka pozíciója a magyar piacon
: Tóth Petra
: Tóth Petra
Az ALDI Magyarország üzleti környezetének elemzése és piaci pozíciója, különös tekintettel közvetlen versenytársaira
: Ihárosi Janka
: Ihárosi Janka
Magyarországi melegkonyhás vendéglátóüzlet piaci pozíciója, a megvalósítással és működtetéssel kapcsolatos elemzések
: Baár Csaba János
: Baár Csaba János
A Hévízi „Balalajka” étterem megvalósításának, üzemeltetésének és gazdálkodásának komplex elemzése
: Nagy Irina
: Nagy Irina
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
Tradicionális pezsgők piaci helyzete és marketingje a Kreinbacher Birtok nézőpontján keresztül
: Jankovics Simon
: Jankovics Simon
A Kossuth Múzeumhajó és Vén Hajó Étterem, mint turisztikai piaci szereplő
: Tóth-Korsós Benedek
Published: (2018)
: Tóth-Korsós Benedek
Published: (2018)
Nem melegkonyhás vendéglátóipari üzletek piaci pozíciója, működésük és gazdálkodásuk bemutatása konkrét példákon keresztül
: Kiss Roxána
: Kiss Roxána
Kávéházak piaci pozíciója, létesítésének feltételei, működtetésük és gazdálkodásuk bemutatása egy konkrét példán keresztül
: Szanyi Rita
: Szanyi Rita
Híresség szerepe egy tradicionális magyar cég új márkáinak marketingkommunikációjában
: Kaspár Norbert
: Kaspár Norbert
A Karcagi járás fejlettségi pozíciója, különös tekintettel a munnkaerő-piaci helyzetre és a foglalkoztatottságra
: Mikes Evelin
: Mikes Evelin
Magyarország helye és pozíciója a NATO-ban
: Kovács Petra
: Kovács Petra
Vitam-Inn Natúrbár és Apartmanház – Egy speciális étrendekre szakosodott vendéglátóegység és a hozzá tartozó allergiabarát szálláshely létrehozása és jövője Magyarországon
: Járomi-Balogh Krisztina
: Járomi-Balogh Krisztina
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
: Farkas Tünde
: Farkas Tünde
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A sziget fesztivál gazdasági hatásainak elemzése, a rendezvény pozíciója és jövője a magyar és az európai fesztiválpiacon
: Sasvári Szilveszter
Published: (2014)
: Sasvári Szilveszter
Published: (2014)
Magyar Állami Operaház gazdálkodásának elemzése
: Szabó Alexandra Cintia
: Szabó Alexandra Cintia
Similar Items
-
Cukrászdák piaci pozíciója, megvalósítandó cukrászda létesítése, működtetése, gazdálkodásának elemzése
: Szandi Flóra -
A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése
: Mátó Fanni -
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila -
A sörözők piaci pozíciója, a „Félkrajcár” söröző megvalósíthatóságának és gazdálkodásának elemzése
: Csányi Anett -
Saját beruházásban megvalósítandó steak bár piaci pozíciója, működésének és gazdálkodásának elemzése
: Kundermann Tamás