Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
Elmentve itt :
Szerző: | Skázel Nándor |
---|---|
További közreműködők: | Bernát Dr. László |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | weblap készítés Honlap weblap működtetés weblap ergonómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8270 |
Hasonló tételek
Kereskedelmi egység létesítése, működtetése, bővítése és annak problémái
: Nyékiné Tóth Judit
: Nyékiné Tóth Judit
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Magas kategóriájú szállodák vendéglátó egységeinek tervezése
: Oriskó Nikolett
: Oriskó Nikolett
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
A könyvvizsgálat tervezése és annak kritikus pontjai
: Nagy Nikolett
: Nagy Nikolett
A vendéglátó iskolai képzés és a gyakorlati képzőhelyek kapcsolata, strukturális problémái a duális oktatási rendszerben
: Horváth Zsanett
: Horváth Zsanett
Egy vállalat pénzügyi tervezése és annak utólagos elemzése
: Fejes Dóra
: Fejes Dóra
Egy vállalat pénzügyi tervezése és annak utólagos értékelése
: Fejes Dóra
: Fejes Dóra
Egy vállalkozás éves pénzügyi tervezése, annak utólagos elemzése
: Szabó Marcell
: Szabó Marcell
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Az információáramlás és annak problémái a Van Merksteijn Magyarország Kft-nél
: Erdélyi Norbert
: Erdélyi Norbert
Az SMP Kecskemét emberi erőforrás tervezése és annak megvalósulása
: Váczi Alexa
: Váczi Alexa
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Webáruház működtetése a gyakorlatban
: Kovács Lídia Éva
: Kovács Lídia Éva
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Kisvállalkozás indítása és gyakorlati működtetése Magyarországon
: Karpenkó Norbert
: Karpenkó Norbert
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Magyarország energiafüggőségének problémái
: Boldizsár Kata
: Boldizsár Kata
Önköltségszámítás kialakítás és működtetése a szállodai szektorban
: Horváth Lilla
: Horváth Lilla
Kontrolling rendszer bevezetése és hatékony működtetése vállalkozásoknál
: Parragh Regina
: Parragh Regina
A belső ellenőrzési kontrollrendszer kialakítása és működtetése
: Jakab Lilla
: Jakab Lilla
Egy kisvállalkozás indítása és gazdaságos működtetése hazánkban
: Jobbágy Zsuzsanna
: Jobbágy Zsuzsanna
Kontrollrendszerek kialakítása és működtetése a vállalati gyakorlatban
: Sólyom Zita
: Sólyom Zita
A vezetői számviteli rendszer kialakítása és működtetése
: Fehérvári Márton
: Fehérvári Márton
Hasonló tételek
-
Kereskedelmi egység létesítése, működtetése, bővítése és annak problémái
: Nyékiné Tóth Judit -
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata -
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond -
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid