Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Kánya József |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | sertés sertéshús magyaros |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8377 |
Hasonló tételek
A gasztronómia hagyománya és jelene a Kiskunságon
: Lancsa Szilvia
: Lancsa Szilvia
Érdekből barátság? Franciaország és Németország kapcsolatának fejlődése az Európai Unió tükrében
: Kátai Anna
: Kátai Anna
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A Török Riviérára irányuló magyar kiutaztatás vizsgálata
: Tóth Alexandra
: Tóth Alexandra
Nemzetközi esküvőszervezés bemutatása magyar-török esküvő mintája alapján
: Zahoránszky Yvett Anita
: Zahoránszky Yvett Anita
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A magyar és a török nők helyzete a munkaerő-piacon
: Illés Réka
: Illés Réka
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
Török citrom importálásának terhei
: Kovácsné Vallató Zsófia Anna
: Kovácsné Vallató Zsófia Anna
Török bevándorlók helyzete Németországban
: Szabó Cintia
: Szabó Cintia
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
A magyar-török szállítmányozás bemutatása az ABL Vám Sped KFT működésén keresztül
: Szabados Márk
: Szabados Márk
Törökország és az EU kapcsolata, különös tekintettel a magyar-török gazdasági kapcsolatokra
: Tóth Enikő
: Tóth Enikő
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Az EU-török viszony helyzete
: Oravetz Barbara
: Oravetz Barbara
A Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány szerepe a magyar–török kulturális kapcsolatok alakulásában
: Báhidszki Réka, et al.
Megjelent: (2024)
: Báhidszki Réka, et al.
Megjelent: (2024)
A török kisebbség integrációs problémái Németországban
: Vincze Ferenc
: Vincze Ferenc
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Török kori emlékek turisztikai jelentősége Magyarországon
: Rónay Ágnes
: Rónay Ágnes
Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül
: Varga Alexandra
: Varga Alexandra
A török gazdaság alakulása 2010 – 2018 között
: Varga Debóra
: Varga Debóra
A török eredetű fürdők szerepe Budapest gyógyturizmusában
: Polonkai Zsanett
: Polonkai Zsanett
A Németországban élő török bevándorlók integrációs problémái
: Németh Henrietta
Megjelent: (2014)
: Németh Henrietta
Megjelent: (2014)
A török külpolitika izraeli vonatkozásainak két évtizede
: Nagy Milada
: Nagy Milada
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Hasonló tételek
-
A gasztronómia hagyománya és jelene a Kiskunságon
: Lancsa Szilvia -
Érdekből barátság? Franciaország és Németország kapcsolatának fejlődése az Európai Unió tükrében
: Kátai Anna -
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor -
A Török Riviérára irányuló magyar kiutaztatás vizsgálata
: Tóth Alexandra -
Nemzetközi esküvőszervezés bemutatása magyar-török esküvő mintája alapján
: Zahoránszky Yvett Anita