A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
Elmentve itt :
Szerző: | Lóth Viktória |
---|---|
További közreműködők: | Szőke Dr. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étterem élőzene jazz Ladó Café zenés műsor |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8392 |
Hasonló tételek
Érzelmi intelligencia szerepe a vezetők kiválasztásában
: Rózsa Viktória
: Rózsa Viktória
A magyarországi jazz fesztiválok turisztikai szerepe
: Csizmadi Lucia Zsanett
: Csizmadi Lucia Zsanett
A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján
: Szunyogh Esztella
: Szunyogh Esztella
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
A közösségi média szerepe a vendéglátás-marketingben napjainkban, a The Bigfish étterem példáján keresztül
: Oláh Kitti Vivien
: Oláh Kitti Vivien
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
A felsőoktatási intézmények kiválasztásában szerepet játszó stratégiai elemek
: Földesi Adrienn
: Földesi Adrienn
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata
: Tóth Anna Heléna
: Tóth Anna Heléna
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Egy thai étterem megvalósíthatósági tanulmánya Budapesten
: Tamásy Zsófia
: Tamásy Zsófia
Egy barbecue étterem indításának marketing vonatkozásai
: Ács András
: Ács András
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban
: Tóth Júlia
: Tóth Júlia
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül
: Vizi Beáta
: Vizi Beáta
A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
: Angyal Réka
: Angyal Réka
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása
: Haszon Attila
: Haszon Attila
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
A Papírtigris étterem marketingstratégiája és fejlődési lehetőségei
: Szilfai Judit
: Szilfai Judit
Hasonló tételek
-
Érzelmi intelligencia szerepe a vezetők kiválasztásában
: Rózsa Viktória -
A magyarországi jazz fesztiválok turisztikai szerepe
: Csizmadi Lucia Zsanett -
A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján
: Szunyogh Esztella -
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos -
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell