A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
Elmentve itt :
Szerző: | Fekete Noémi |
---|---|
További közreműködők: | Róbert Nóra |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gundel Károly Gundel étterem Rendezvényszervezés Esküvő Erzsébet királyné |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8426 |
Hasonló tételek
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Régió-10 Kft. rendezvényszervezői tevékenysége
: Kis Vivien
: Kis Vivien
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
A rendezvényszervezői munka, azon belül az esküvőszervezés létjogosultsága
: Beke Ágota
: Beke Ágota
A Győri Bornapok múltja, jelene és jövője rendezvényszervezői aspektusból
: Bula Teodóra
Megjelent: (2013)
: Bula Teodóra
Megjelent: (2013)
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A Zöld Kakas Líceum és a Gundel Károly Technikum nevelési-oktatási gyakorlatának összehasonlítása
: Kálmán István
: Kálmán István
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata
: Tóth Anna Heléna
: Tóth Anna Heléna
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Hasonló tételek
-
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos -
A Régió-10 Kft. rendezvényszervezői tevékenysége
: Kis Vivien -
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor -
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina -
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd