Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
Elmentve itt :
Szerző: | Rácz Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Bernát László |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Környezetbarát épület Étterem Építészeti, belsőépítészeti megoldások alternatív vendéglátás környezetvédelem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8450 |
Hasonló tételek
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
GYÁRTÓÜZEM LÉTESÍTÉSÉNEK PÉNZÜGYI TERVE
: Hős Gábor
: Hős Gábor
Egy thai étterem megvalósíthatósági tanulmánya Budapesten
: Tamásy Zsófia
: Tamásy Zsófia
Ráckevei fotovoltaikus kiserőmű létesítésének gazdaságossági vizsgálata
: Samu Péter
: Samu Péter
Környezetbarát vállalat
: Laskai Vanda
: Laskai Vanda
Környezetbarát szállodák
: Czinege Lilian
: Czinege Lilian
ABÁDSZALÓK SZÁLLÁSHELY PIACÁNAK ELEMZÉSE, EGY ÚJ PANZIÓ LÉTESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGE
: Som Gábor Dániel
: Som Gábor Dániel
A Corvin Plaza Apartments Kft sajátos létesítésének és működésének bemutatása
: Horváth- Hassan Klaudia
: Horváth- Hassan Klaudia
Fenntartható, környezetbarát kávéfogyasztás
: Feszty Orsolya
: Feszty Orsolya
Környezetbarát termékek online marketingje Egy induló vállalkozás lehetőségei
: Hegedűs Attila
: Hegedűs Attila
A SZÉP Selfness KFT értékesítési tevékenységének elemző bemutatása és környezetbarát vállalatirányítás lehetőségei
: Bera Katalin
: Bera Katalin
A Bayer környezetbarát megoldásai
: Pető Kata
: Pető Kata
Környezetbarát munkahelyi megoldások a magyarországi felsőoktatási intézményekben
: Nagy Patricia Katalin
: Nagy Patricia Katalin
Környezetbarát megoldások az európai autóiparban
: Laborczi László
: Laborczi László
Kávéházak piaci pozíciója, létesítésének feltételei, működtetésük és gazdálkodásuk bemutatása egy konkrét példán keresztül
: Szanyi Rita
: Szanyi Rita
Lovastanya létesítésének létjogosultsága Füle községben és ennek falusi turizmusra gyakorolt hatása az adott térségben
: Filotás Karina
: Filotás Karina
A budapesti egyetemisták környezetbarát attitűdjének vizsgálata
: Csizmár Tibor Dániel
: Csizmár Tibor Dániel
A Papírtigris étterem marketingstratégiája és fejlődési lehetőségei
: Szilfai Judit
: Szilfai Judit
Környezetbarát csomagolóanyagok és azok fogyasztói szokásainak elemzése
: Nyitrai Edina Terézia
: Nyitrai Edina Terézia
Ipari műemlékek turisztikai hasznosítása Budapesten
: Szabadi Katalin
: Szabadi Katalin
Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. új telephely létesítésének aktuális kérdései, különböző aspektusai a német tőkebefektetés tükrében
: Bedő Evelin
: Bedő Evelin
A szelektív hulladékgyűjtés publikus problémái és kommunikációs lehetőségei Budapesten
: Flogny Veronika
: Flogny Veronika
A szelektív hulladékgyűjtés publikus problémái és kommunikációs lehetőségei Budapesten
: Németh Beatrix Dóra
Megjelent: (2007)
: Németh Beatrix Dóra
Megjelent: (2007)
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
A környezetbarát fehéráruk és azok vásárlói szokásainak vizsgálata
: Madarász Dorina
: Madarász Dorina
A Red Bull limitált szériás energiaitalának környezetbarát megsemmisítése.
: Molnár Patrícia
: Molnár Patrícia
Fenntartható, környezetbarát lehetőségek az esküvő- és rendezvényszervezés területén
: Erdélyi Kitti
: Erdélyi Kitti
Holokauszt-turizmus Budapesten
: Giltner Teodóra Amália
: Giltner Teodóra Amália
Misztikus wellness Budapesten
: Papp Dorottya
: Papp Dorottya
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Fenntartható közlekedés Budapesten
: Zsoldos Áron
: Zsoldos Áron
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Szállodaberuházások Budapesten lehetőségek, akadályok, motivációk
: Hohner Hanna
: Hohner Hanna
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Red Bull limitált nyári szériás energiaitalának környezetbarát megsemmisítése.
: Molnár Patrícia
: Molnár Patrícia
A környezetbarát autók magyarországi kereskedelmének sajátosságai és fogyasztói szokásai
: Nagyváradi Roland
: Nagyváradi Roland
Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban
: Kungl Mihály Ádám
: Kungl Mihály Ádám
Környezetbarát csomagolóanyagok árképzésének összehasonlítása a Lajosmizsei Folplast Kft.-nél
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Rendezvények fenntarthatósága a Sziget Fesztivál, mint környezetbarát esemény tükrében
: Pencz Dóra
: Pencz Dóra
Hasonló tételek
-
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka -
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata -
GYÁRTÓÜZEM LÉTESÍTÉSÉNEK PÉNZÜGYI TERVE
: Hős Gábor -
Egy thai étterem megvalósíthatósági tanulmánya Budapesten
: Tamásy Zsófia -
Ráckevei fotovoltaikus kiserőmű létesítésének gazdaságossági vizsgálata
: Samu Péter