Az éttermek online marketing megoldásai és hatékonyságuk
Elmentve itt :
Szerző: | Polonkai Gergely |
---|---|
További közreműködők: | Bernát László |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Online marketing Étterem Megoldás web Internetmarketing |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8452 |
Hasonló tételek
Vezetői stílusok és hatékonyságuk egy szervezetben
: Kiss László
: Kiss László
Logisztika szerepe az értékteremtő folyamatokban, hatékonyságuk, költséggazdaságosságuk vizsgálata
: Csikós Katalin
: Csikós Katalin
General Electric és a céges telekommunikáció folyamatai, hatékonyságuk növelése
: Samu Dániel Bálint
: Samu Dániel Bálint
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
IInnovatív, illetve hagyományos marketingkommunikációs eszközök és hatékonyságuk elemzése a Sanofi csoportnál
: Tóth Viktória
: Tóth Viktória
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
A Zara üzlet marketingstratégiája és online PR megoldásai
: Kovács Réka
: Kovács Réka
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése
: Tóth Gergely
: Tóth Gergely
A belvárosi éttermek forgalmának növelési lehetőségei
: Ekker Dorina
: Ekker Dorina
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások és módszerek; megbízhatóságuk, hatékonyságuk és eredményességük vizsgálata a gyakorlatban a Semcon Kft. példáján keresztül.
: Maszlag Nikoletta
: Maszlag Nikoletta
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban
: Balogh Gergely
: Balogh Gergely
A Bayer környezetbarát megoldásai
: Pető Kata
: Pető Kata
Anyagáramlási rendszerek szoftveres megoldásai
: Gömböcz Zoltán
: Gömböcz Zoltán
HR folyamatok informatikai megoldásai
: Koschler Dániel Rezső
: Koschler Dániel Rezső
A raktárlogisztika innovatív megoldásai
: Koczka Barnabás
: Koczka Barnabás
Egy magyarországi nagybank IT megoldásai
: Csernus Gábor
: Csernus Gábor
Az elektronikus kiskereskedelmet érintő problémák megoldásai
: Szamosközy Tamás
: Szamosközy Tamás
Az elektronikus kereskedelmet érintő problémák megoldásai
: Szamosközy Tamás
: Szamosközy Tamás
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
Generációváltás és utódlástervezés kihívásai és megoldásai
: Jeszenka Máté
: Jeszenka Máté
Hasonló tételek
-
Vezetői stílusok és hatékonyságuk egy szervezetben
: Kiss László -
Logisztika szerepe az értékteremtő folyamatokban, hatékonyságuk, költséggazdaságosságuk vizsgálata
: Csikós Katalin -
General Electric és a céges telekommunikáció folyamatai, hatékonyságuk növelése
: Samu Dániel Bálint -
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia -
IInnovatív, illetve hagyományos marketingkommunikációs eszközök és hatékonyságuk elemzése a Sanofi csoportnál
: Tóth Viktória