Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Prekop Alexandra
További közreműködők: Hübner Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:food sharing economy
authenticity
culinary tourism
gastronomy
experience
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/8465

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg8465
005 20170316141056.0
008 161208suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Prekop Alexandra 
245 1 0 |a Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Prekop Alexandra 
246 1 0 |a Közösségi konyha gazdaság - Az élmény jelentőségének összehasonlítása a lakáséttermek és a tradicionális éttermek között = Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants   |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a food sharing economy 
695 |a authenticity 
695 |a culinary tourism 
695 |a gastronomy 
695 |a experience 
700 0 1 |a Hübner Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8465/1/Food%20Sharing%20Economy%20-%20Comparing%20the%20importance%20of%20experience%20between%20alternative%20culinary%20programs%20and%20traditional%20restaurants%20-%20Alexandra-Prekop.pdf  |z Dokumentum-elérés