Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | food sharing economy authenticity culinary tourism gastronomy experience |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8465 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg8465 | ||
005 | 20170316141056.0 | ||
008 | 161208suuuu hu om 000 eng d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a eng | ||
100 | 1 | |a Prekop Alexandra | |
245 | 1 | 0 | |a Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants |h [elektronikus dokumentum] / |c Prekop Alexandra |
246 | 1 | 0 | |a Közösségi konyha gazdaság - Az élmény jelentőségének összehasonlítása a lakáséttermek és a tradicionális éttermek között = Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a food sharing economy | ||
695 | |a authenticity | ||
695 | |a culinary tourism | ||
695 | |a gastronomy | ||
695 | |a experience | ||
700 | 0 | 1 | |a Hübner Andrea |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8465/1/Food%20Sharing%20Economy%20-%20Comparing%20the%20importance%20of%20experience%20between%20alternative%20culinary%20programs%20and%20traditional%20restaurants%20-%20Alexandra-Prekop.pdf |z Dokumentum-elérés |