Erdély gasztrokultúrája
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Barbara |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Erdély Gasztrokultúra Gasztronómia Kultúra Székely |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8469 |
Hasonló tételek
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
Erdély jelentősebb gyógyhelyeinek az összehasonlítása
: Stocz Bianka Magdolna
: Stocz Bianka Magdolna
A kisvállalkozások szerepe Érd városában
: Padányi Áron
: Padányi Áron
Autonómia törekvések Európában - Skócia, Katalónia, Erdély
: Csekla István Krisztián
Megjelent: (2014)
: Csekla István Krisztián
Megjelent: (2014)
Székelyföld, Erdély, Magyarország, és a Visegrádi Együttműködés
: Mihály Ágoston
: Mihály Ágoston
Batthyány 2020 Program = Érd Megyei Jogú Város
: Kovács Viktor Árpád
: Kovács Viktor Árpád
Csíksomlyó helye és szerepe Erdély vallási turizmusában
: Bálint Judit
: Bálint Judit
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Érd borászatának bemutatása és a helyi borturizmus kialakításának lehetőségei
: Blaskovics Zsófia Petra
: Blaskovics Zsófia Petra
Érd Város fejlesztési lehetőségei az agglomerációs térség fejlődésének tükrében
: Juhász Emese
: Juhász Emese
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
A határokon átnyúló együttműködés, mint kulturális desztináció kialakításának eszköze Erdély Példáján keresztül bemutatva
: Zödös Konrád Dániel
: Zödös Konrád Dániel
Egyedi gyógytényezőre (Mofetta) épülő vendégforgalom és turisztikai kínálati háttér összehasonlító elemzése (Észak-Magyarország, Erdély)
: Gázer Sarolta
: Gázer Sarolta
A Di-Fer Érd kereskedelmi vállalkozás életútjának bemutatása, különös tekintettel az értékesítési stratégia alakulására
: Sári Vanessza
: Sári Vanessza
Vállalati társadalmi felelősségvállalás és a munkavállalói lojalitás kapcsolata az Érd és Térsége Víziközmű Kft.-nél
: Jászai Szandra
: Jászai Szandra
Milyen stratégiai tervezési kihívásokkal néznek szembe a K&H Bank Érd klaszterhez tartozó kis-és középvállalkozások?
: Zsigmond-Székely Csaba
: Zsigmond-Székely Csaba
A vendéglátóipari piaci pozícionálása, szolgáltatási háttér és felkészültség összehasonlító elemzése a budapesti agglomeráció néhány településén (Budaörs, Érd, Törökbálint)
: Buza Virág
: Buza Virág
Csomagolásmentes boltok megjelenése, elterjedése és hatása környezetünk védelmében hazánkban, szűkebb értelemben Érd Megyei Jogú Városban és annak vonzáskörében
: Szczerba Karina Dominika
: Szczerba Karina Dominika
A gazdasági válság és jogszabályi változások hatásainak bemutatása az Érd és Vidéke Takarékszövetkezet hitelezési gyakorlatában két lakáscélú hiteltermék összehasonlító példáján keresztül
: Dandé Edina
: Dandé Edina
Az eladási árat befolyásoló tényezők és az árképzés gyakorlata a Lajosmizsei Folplast Kft.-nél
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Környezetbarát csomagolóanyagok árképzésének összehasonlítása a Lajosmizsei Folplast Kft.-nél
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Kína és az Európai Unió kereskedelmi, gazdasági, pénzügyi kapcsolatai illetve a Bank of China magyarországi jelenléte
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Újságírói gyakorlatok és szerepek az orosz-ukrán háború tükrében
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A polietilén csomagolóanyagok értéklánc elemzése és a Lajosmizsei Folplast Kft. műanyagipari értékláncban való elhelyezkedésének bemutatása
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A klimatikus gyógyturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Sopronban
: Hartner Barbara
: Hartner Barbara
Az érzelmi intelligencia és hatása a szervezeti kommunikáció hatékonyságára
: Ecsek Barbara
: Ecsek Barbara
Az EU-török viszony helyzete
: Oravetz Barbara
: Oravetz Barbara
A munka iránti elhivatottság és a kiégés vizsgálata egy szolgáltató központ HR munkavállalói körében
: Zsíros Barbara
: Zsíros Barbara
Hasonló tételek
-
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna -
Erdély jelentősebb gyógyhelyeinek az összehasonlítása
: Stocz Bianka Magdolna -
A kisvállalkozások szerepe Érd városában
: Padányi Áron -
Autonómia törekvések Európában - Skócia, Katalónia, Erdély
: Csekla István Krisztián
Megjelent: (2014) -
Székelyföld, Erdély, Magyarország, és a Visegrádi Együttműködés
: Mihály Ágoston