A Szekszárdi és a Tokaji borvidék ismertsége idehaza és külföldön
Saved in:
Main Author: | Gödény Viktória |
---|---|
Other Authors: | Szőke Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Szekszárdi borvidék Tokaji borvidék Borfogyasztás Bormarketing Borpiac |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8557 |
Similar Items
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka
: Kovács Fanni Bianka
A szekszárdi borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége
: Bóvári Kata
Published: (2008)
: Bóvári Kata
Published: (2008)
Székelyföld – Kovászna megye – gyógyturisztikai forrásai, és ismertsége külföldön
: Vincze Zsuzsanna Réka
: Vincze Zsuzsanna Réka
A Szekszárdi borvidék, a Prantner Pince marketingstratégiája
: Bakekolo Gilbert
: Bakekolo Gilbert
A Tokaji borvidék arcai, mit jelent ma a tokaji bor és eredetvédelem?
: Rajnai Zsófia
: Rajnai Zsófia
A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában
: Peták Zsuzsanna
: Peták Zsuzsanna
A tokaji borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége napjainkban
: Bón Vivien
: Bón Vivien
A Szekszárdi borvidék bemutatása a Bodri Pincészeten keresztül
: Ábel András
: Ábel András
A Szekszárdi borvidék marketingstratégiájának megjelenése Szekszárd város marketingstratégiájában
: Schöck Gyula Csanád
: Schöck Gyula Csanád
A Szekszárdi borvidék, a főbb helyi borászátok marketing szempontú elemzése
: Bakonyi Viktória
: Bakonyi Viktória
A Szekszárdi borvidék helyzetének bemutatása, fókuszban a Takler Borbirtokkal
: Huszák Mercédesz Bettina
: Huszák Mercédesz Bettina
A Szekszárdi borvidék népszerűsítése a helyi fesztiválok és rendezvények által
: Török Bálint
: Török Bálint
A Tokaji borvidék speciális vendéglátása helyi vállalkozások példáján keresztül
: Harsányi Laura Katalin
: Harsányi Laura Katalin
A Tokaji borvidék bemutatása a Kardos borászaton és borain keresztül
: Tóth Áron
: Tóth Áron
A Tokaji borvidék bemutatása és a benne rejlő lehetőségek borturizmus szempontjából
: Nagy Franciska
: Nagy Franciska
A Tokaji borvidék vendéglátásának bemutatása a Minaro Hotel – MGallery példáján keresztül
: Takó Soma
: Takó Soma
A széttagolt szekszárdi borvidék lehetőségei a közös marketing és a helyi rendezvények révén
: Erdősi Bence
: Erdősi Bence
Szekszárdi borászatok marketingtevékenysége
: Éberhardt Kitti
Published: (2014)
: Éberhardt Kitti
Published: (2014)
A magyar szőlő-bor ágazat piacgazdasági szerepe a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a Tokaji Borvidék fejlesztésére
: Rózsa László
: Rózsa László
Sportfinanszírozás helyzete Magyarországon és külföldön
: Molnár Tamás
: Molnár Tamás
Idegenforgalmi célú fejlesztések a Szekszárdi járásban
: Barta Bettina
: Barta Bettina
Generációváltás a Szekszárdi kistérség családi borászataiban
: Balázs Alexa
: Balázs Alexa
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
A munkaerőhiány jellemzése itthon és külföldön
: Zerényi Károly
Published: (2019)
: Zerényi Károly
Published: (2019)
Az állatbarát turizmus Magyarországon és külföldön
: Guba Zsófia
: Guba Zsófia
Magyar biotermékek helyzete és lehetőségei külföldön
: Rédei Ákos
: Rédei Ákos
Magyar Ingatlanalapok diverzifikációs lehetőségei külföldön
: Dobra Anna
: Dobra Anna
Gyermekturizmus itthon és külföldön Összehasonlítás magyar és amerikai gyerektáborok példáján keresztül /
: Pálmai Anna
: Pálmai Anna
A külföldön tevékenységet végző társaságok helyzete és lehetőségei Magyarországon
: Csatai Viktória Hajnalka
: Csatai Viktória Hajnalka
A külföldön élő magyarok vásárlási szokásai
: Török Réka Dalma
: Török Réka Dalma
A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Lobenwein Klaudia Enikő
: Lobenwein Klaudia Enikő
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra
: Takács Kíra
Az egyéni vállalkozások helyzete itthon és külföldön
: Kudor-Dani Orsolya Beáta
: Kudor-Dani Orsolya Beáta
A Szekszárdi Diákétkeztetési Kft. emberi erőforrás menedzsmentje és bérgazdálkodása
: Máté Balázs
: Máté Balázs
A villányi és tokaji pincészet a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
Similar Items
-
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka -
A szekszárdi borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége
: Bóvári Kata
Published: (2008) -
Székelyföld – Kovászna megye – gyógyturisztikai forrásai, és ismertsége külföldön
: Vincze Zsuzsanna Réka -
A Szekszárdi borvidék, a Prantner Pince marketingstratégiája
: Bakekolo Gilbert -
A Tokaji borvidék arcai, mit jelent ma a tokaji bor és eredetvédelem?
: Rajnai Zsófia