Műemlékvédelmi előírások érvényesítése a budapesti szállodafejlesztések során a Gresham Palota példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Gubis Eszter |
---|---|
Other Authors: | Bártfai Endre |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | műemlékvédelem Gresham Palota szállodafejlesztés szállodai beruházás Four Seasons Gresham Palota |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8565 |
Similar Items
A Four Seasons Hotel Gresham Palota versenyképességének elemzése a rendezvénypiacon
: Mihály Patrícia
: Mihály Patrícia
Egy kis szálloda gazdálkodásának tényezői, a Hotel Palota példáján keresztül
: Kozma Nikolett
: Kozma Nikolett
A munkahelyi együttműködés hatásai a generációkra az esélyegyenlőség érvényesítése érdekében
: Somogyi Noémi
: Somogyi Noémi
A Duna Palota Nonprofit Kft.
: Kun Zsófia
: Kun Zsófia
A Four Seasons luxusmárka bemutatása a Gresham Palace példáján keresztül
: Torma Ramóna
: Torma Ramóna
Számviteli előírások, sajátosságok a civil szektorban
: Sólyom Balázs
: Sólyom Balázs
Budapesti luxusszállodák egymáshoz viszonyított komplex elemzése - Rivaldafényben az Anantara New York Palota
: Benczúr Dzsesszika
: Benczúr Dzsesszika
JIT elvek érvényesítése a rendelések optimalizálásával az IKEA áruházi szintű logisztikai folyamataiban
: Lőrinczy Csilla
: Lőrinczy Csilla
Stefánia Palota, mint a kulturális szórakozás színtere
: Bartók Judit
: Bartók Judit
Pénzügyi vezetés, pénzgazdálkodás a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace pénzügy osztály szemszögéből
: Gulyás Krisztina
: Gulyás Krisztina
Biztonsági előírások vizsgálata a tengeri szállítmányozásban rakodástechnikai szempontokból
: Matusek Nóra
: Matusek Nóra
Minőségbiztosítás a luxus hotelek esetében, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest példáján keresztül
: Miseta Fanni
: Miseta Fanni
A KKV-k számvitele az európai számviteli előírások tükrében
: Török Evelin
: Török Evelin
Munkaerőpiaci trendek hatásai Budapest régió szemén keresztül, a New York Palota bemutatásával
: Pozderka Bálint Timót
: Pozderka Bálint Timót
Data Governance előírások és egy lehetséges megvalósítása vállalati környezetben
: Tóth Anasztázia
: Tóth Anasztázia
A kóser konyha szabályai a mai élelmiszer-biztonsági előírások viszonylatában
: Urbán Luca
: Urbán Luca
A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
: Szatmári Brigitta
: Szatmári Brigitta
Konszolidált éves beszámoló készítése a magyar és a nemzetközi előírások alapján
: Gyárfás Alexandra Korinna
: Gyárfás Alexandra Korinna
Egy Nyugat-magyarországi szálloda vendéglátó szolgáltatásainak elemzése az élelmiszerbiztonsági előírások alapján
: Kraseczki Tamás
: Kraseczki Tamás
A konszolidált éves beszámoló készítése a magyar és a nemzetközi előírások alapján
: Barabás Lívia Krisztina
: Barabás Lívia Krisztina
A Rezerváció részleg komplexitása és a vendégek szobafoglalási szokásainak alakulása a Four Seasons Hotel Gresham Palace példáján keresztül
: Ivanics Bettina
: Ivanics Bettina
A 2020-as COVID-19 egészségügyi válsághelyzet hatása a szállodaiparra a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest példáján keresztül
: Bugovics Dániel Péter
: Bugovics Dániel Péter
A társasház költséggazdálkodási rendszerének kialakítása és elemzése a Palota Holding Zrt. gyakorlatában
: Borsodi András
: Borsodi András
A hagyományokon nyugvó Duna Palota rendezvényhelyszín újranyitási koncepciója és pozicionálása a rendezvénypiacon
: Tollas Tímea
: Tollas Tímea
Koronavírus okozta változások a Four Seasons Hotel Gresham Palace üzemeltetésében
: Györkő Melinda
: Györkő Melinda
Rendezvényszervezés és a terület jövedelmezőségi faktorainak bemutatása a Four Seasons Gresham Palace szállodán keresztül
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Konszolidált éves beszámoló készítése a magyar és a nemzetközi előírások alapján a Holcim cégcsoportnál
: Moravcsik Mónika
: Moravcsik Mónika
A magyar számviteli előírások és a Nemzetközi Számviteli Standardok összehasonlítása az E.ON Hungária Energetikai Zrt. éves beszámolóján keresztül
: Laki Katalin
: Laki Katalin
A szállodai minőségmérés, próbavásárlások módszerei és gyakorlata az Aria Hotel Budapest és a Four Seasons Hotel Budapest Gresham Palace példáján keresztül
: Zetkó Patrícia Emília
: Zetkó Patrícia Emília
Az internet, mint kommunikációs eszköz a szállodai üzletágban, a Four Seasons Hotel Gresham Palace-on keresztül bemutatva
: Turák Ádám
: Turák Ádám
Márkaépítés egy budapesti skybar példáján keresztül
: Pisser Petra
: Pisser Petra
A szállodai szobafoglalás, az értékesítési csatornák, és a szobafoglalási szokások vizsgálata a Four Seasons Hotel Gresham Palace példáján
: Varga Dóra
: Varga Dóra
Stratégiai döntéshozatal és jövedelmezőség vizsgálata a New York Palota 5 éves működése tükrében (2010-2014)
: Tomasics Nóra
: Tomasics Nóra
Comparative analysis of the Corinthia Hotel Budapest and Four Seasons Hotel Gresham Palace and their role in tourism
: Kovács Anna Sára
: Kovács Anna Sára
A Four Seasons Gresham Palace és a Corinthia Hotel Budapest tevékenységének komplex, összehasonlító elemzése
: Major Noémi
: Major Noémi
Az egészségturizmus bemutatása a budapesti törökfürdők példáján keresztül
: Sáfrán Judit
: Sáfrán Judit
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Koronavírus hatásának bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Mező Petra
: Mező Petra
Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest
: Barcsay Vivien
: Barcsay Vivien
Similar Items
-
A Four Seasons Hotel Gresham Palota versenyképességének elemzése a rendezvénypiacon
: Mihály Patrícia -
Egy kis szálloda gazdálkodásának tényezői, a Hotel Palota példáján keresztül
: Kozma Nikolett -
A munkahelyi együttműködés hatásai a generációkra az esélyegyenlőség érvényesítése érdekében
: Somogyi Noémi -
A Duna Palota Nonprofit Kft.
: Kun Zsófia -
A Four Seasons luxusmárka bemutatása a Gresham Palace példáján keresztül
: Torma Ramóna