A paleolit táplálkozás a vendéglátásban. A paleolit étrend kritikája.
Saved in:
Main Author: | Nagy Tímea |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | paleolit táplálkozás kritika vendéglátás étrend |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8656 |
Similar Items
A paleolit étrend ajánlásai
: Dudok Adrienn
: Dudok Adrienn
A paleolit életmód fogyasztói magatartásvizsgálata, avagy miért esszük azt, amit Samu?!
: Berényi Viktória Tekla
: Berényi Viktória Tekla
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
"Lehetséges világok legjobbika", avagy a XXI. század kapitalizmusának kritikája
: Belkó Brigitta
: Belkó Brigitta
Növényi alapú étrend, veganizmus
: Szarvas Bianka
: Szarvas Bianka
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
Az étrend-kiegészítőknél használt marketing eszközök
: Kanizsai-Nagy Ákos
: Kanizsai-Nagy Ákos
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egy új étrend-kiegészítő termék marketingstratégiája
: Csordás István
: Csordás István
Fogyasztói magatartás az étrend-kiegészítők piacán
: Oszkó András Csaba
: Oszkó András Csaba
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Étrend-kiegészítők vásárlási és fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Táskai Irén Otília
: Táskai Irén Otília
Fogyasztói magatartás vizsgálata az étrend-kiegészítők kapcsán
: Kovács Viktória
: Kovács Viktória
Fogyasztói magatartás vizsgálata az étrend-kiegészítők kapcsán
: Kovács Viktória
: Kovács Viktória
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Új termék kommunikációja a hazai étrend-kiegészítők piacán
: Mikos Júlia
: Mikos Júlia
Fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők az étrend-kiegészítők piacán
: Vladár Gitta
: Vladár Gitta
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Speciális étrend-kiegészítők új vásárlói körének felderítése és megszólítási lehetőségei
: Árki Viktória Alexandra
: Árki Viktória Alexandra
A BioTechUSA térhódításai az étrend-kiegészítők piacán marketingstratégiai szempontból
: Laták Alexa
: Laták Alexa
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
A csoporton belüli szolgáltatások árképzésére vonatkozó szabályozás kritikája, és gyakorlati megvalósíthatóságának vizsgálata az OECD Irányelvek átdolgozott fejezetének fényében
: Révai Katinka
: Révai Katinka
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában
: Marosán Brigitta
: Marosán Brigitta
A zöld koncepciók és a környezettudatos, fenntartható táplálkozás kapcsolatrendszerének bemutatása
: Földi Borbála
: Földi Borbála
Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében
: Kárpáti Eszter
: Kárpáti Eszter
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
: Hóra Bettina
: Hóra Bettina
Similar Items
-
A paleolit étrend ajánlásai
: Dudok Adrienn -
A paleolit életmód fogyasztói magatartásvizsgálata, avagy miért esszük azt, amit Samu?!
: Berényi Viktória Tekla -
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel -
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel -
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára