A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | Ferenczi Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Michelin-csillag Francia gasztronómia Német gasztronómia Magyar gasztronómia Michelin Guide |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8662 |
Hasonló tételek
A fenntartható gasztronómia a Michelin-csillag tükrében
: Sváb Gréta Viktória
: Sváb Gréta Viktória
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea
: Ódor Tímea
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
Michelin, több mint abroncs
: Surman Adrienn
: Surman Adrienn
Shine bright like a Michelin star - encountering the meaning of Michelin stars in gastronomy and tourism
: Németh Luca
: Németh Luca
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
Szervezet átalakítás szükségessége a Michelin-Hungária Kft. -ben
: Kozma Sándor
: Kozma Sándor
A Michelin gumiabroncsgyártó vállalat marketingkommunikációs eszközei a HTSS zónában
: Federics Barbara
: Federics Barbara
Javaslat a fuvarozás problémáinak megoldására a Michelin Hungária Kft.-nél
: Helgert Zsolt
Megjelent: (2007)
: Helgert Zsolt
Megjelent: (2007)
Michelin Hungária Kft. legújabb téli abroncsának bevezetése a magyar piacra
: Frisch Szabolcs György
: Frisch Szabolcs György
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
Vállalati stratégia fejlesztési lehetőségei a Michelin vállalat ARB üzleti vonalán belül
: Pristyák Eszter Éva
: Pristyák Eszter Éva
Ellátási lánc folyamatok javítása IT támogatással a Michelin csoport ARB üzleti egységénél
: Menyhért Máté
: Menyhért Máté
A Michelin Hungária Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése a 2009., a 2010. és a 2011. év beszámolói alapján, valamint ezzel összhangban a Michelin Csoport hasonló időszaki
: Novák Tamás
: Novák Tamás
A távmunka bevezetésének lehetőségei multinacionális környezetben, a Michelin Hungária Kft. példáján keresztül
: Salageanu Andrea
: Salageanu Andrea
Az offshore szolgáltató szektor, helyzete egyes kelet-közép-európai országokban és fejlődési lehetőségei Magyarországon
: Pataki Zsófia Réka
Megjelent: (2014)
: Pataki Zsófia Réka
Megjelent: (2014)
Viselkedéskultúrai sajátosságok egyes Európai Uniós országokban és Kínában
: Simon Andrea
Megjelent: (2012)
: Simon Andrea
Megjelent: (2012)
A kínai beutazó turizmus egyes Európai Uniós országokban
: Laczó Dániel Tamás
: Laczó Dániel Tamás
Különleges szálláshelyek öt csillag felett
: Pete Melitta
: Pete Melitta
A gumiabroncs gyártók online megjelenésének hatékonyságvizsgálata, különös tekintettel a Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft. honlapjára
: Nagy Ádám István
Megjelent: (2014)
: Nagy Ádám István
Megjelent: (2014)
A turizmus szerepének bemutatása egyes országokban - Ausztria
: Havas Réka
: Havas Réka
Az etikett és protokoll sajátosságai az egyes országokban, különös tekintettel az Európai Unió tagállamaira
: Debreczeni Dóra
: Debreczeni Dóra
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza
: Molnár Vanessza
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Fogyatékkal élő személyek turisztikai lehetőségei Magyarországon, különös tekintettel a 4 csillagos szállodákban
: Horváth Dóra
: Horváth Dóra
A vállalkozásindítás nehézségei Magyarországon és a környező országokban
: Jakab Tamás
: Jakab Tamás
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
A WATTS MTR GmbH. külkereskedelmi tevékenységének elemzése Magyarországon és kelet-európai országokban
: Baralavics Attila
: Baralavics Attila
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Az 5 csillagos üzleti szállodák versenye Budapesten
: Veres Réka
: Veres Réka
Zöld szállodák összehasonlítása fejlett, fejlődő országokban és Magyarországon
: Schmidt Henrietta
: Schmidt Henrietta
A protokoll sajátosságai az egyes országokban, különös tekintettel az EU tagállamaira (Anglia, Franciaország, Olaszország )
: Erdei Orsolya
: Erdei Orsolya
A pályakezdők munkaerőpiaci helyzete a V4 országokban Az elvárások és lehetőségek összevetése
: Pethő Levente
: Pethő Levente
Családpolitikai rendszer a visegrádi országokban és gyermekvállalási hajlandóság Magyarországon
: Sorosinszki Szabina
: Sorosinszki Szabina
Az üzleti turizmus szerepe az 5 csillagos szállodákban
: Gál Gitta
: Gál Gitta
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
A munkaviszonyból származó jövedelem adózása Magyarországon és a fejlett európai országokban (Nagy-Britannia, Németország, Ausztria)
: Bencsik Tamás
: Bencsik Tamás
Hasonló tételek
-
A fenntartható gasztronómia a Michelin-csillag tükrében
: Sváb Gréta Viktória -
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea -
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik -
Michelin, több mint abroncs
: Surman Adrienn -
Shine bright like a Michelin star - encountering the meaning of Michelin stars in gastronomy and tourism
: Németh Luca