Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | hal hidegvérű étterem halfajták halételek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8671 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg8671 | ||
| 005 | 20170214144952.0 | ||
| 008 | 161212suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szendrei Zsolt | |
| 245 | 1 | 0 | |a Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben |c Szendrei Zsolt |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a hal | ||
| 695 | |a hidegvérű | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a halfajták | ||
| 695 | |a halételek | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8671/1/Szendrei%20Zsolt-%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |