A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Pincészetek Bor Gasztonómia Cezar Nagyrada |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8673 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg8673 | ||
| 005 | 20170214152125.0 | ||
| 008 | 161213suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tot Stefánia | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége |c Tot Stefánia |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége |
| 695 | |a Pincészetek | ||
| 695 | |a Bor | ||
| 695 | |a Gasztonómia | ||
| 695 | |a Cezar | ||
| 695 | |a Nagyrada | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8673/1/Tot_Stef%C3%A1nia_szakdolgozat.PDF |z Dokumentum-elérés |