A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Dániel Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Seregi Dr. Andrásné |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Tokaj |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8733 |
Hasonló tételek
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A Tokaji borok imázsa napjainkban a vélemények tükrében
: Buzai Éva
Megjelent: (2013)
: Buzai Éva
Megjelent: (2013)
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka
: Kovács Fanni Bianka
A Tokaji borvidék arcai, mit jelent ma a tokaji bor és eredetvédelem?
: Rajnai Zsófia
: Rajnai Zsófia
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
A magyar borok jelene és jövője
: Kecskés Szabolcs
: Kecskés Szabolcs
Nagy borok, kis cégér avagy a magyar borok helyzete a világban és itthon
: Gombás Szilvia
: Gombás Szilvia
Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
: Pável Balázs
: Pável Balázs
A magyar borok exportja és külföldi márkaismertsége
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában
: Peták Zsuzsanna
: Peták Zsuzsanna
A tokaji borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége napjainkban
: Bón Vivien
: Bón Vivien
A magyar borok belső piaci helyzete és kilátásai
: Kelenföldi Vanda
: Kelenföldi Vanda
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
A villányi és tokaji pincészet a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
Borok a New York Palotában
: Füle Petra
: Füle Petra
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
Hasonló tételek
-
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta -
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma -
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János -
A Tokaji borok imázsa napjainkban a vélemények tükrében
: Buzai Éva
Megjelent: (2013) -
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina