A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Juhos Fanni Hanna
További közreműködők: Böröcz Zsófia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Zsidó gasztronómia
Rosenstein vendéglő
Macesz Bistro
Hanna Étterem
Kóser konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/8744

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg8744
005 20170214144729.0
008 161213suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Juhos Fanni Hanna 
245 1 2 |a A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül  |c Juhos Fanni Hanna  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Zsidó gasztronómia 
695 |a Rosenstein vendéglő 
695 |a Macesz Bistro 
695 |a Hanna Étterem 
695 |a Kóser konyha 
700 1 |a Böröcz Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8744/1/A_zsido_gasztronomia_iranyvonalai.pdf  |z Dokumentum-elérés