A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Zsidó gasztronómia Rosenstein vendéglő Macesz Bistro Hanna Étterem Kóser konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8744 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg8744 | ||
005 | 20170214144729.0 | ||
008 | 161213suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Juhos Fanni Hanna | |
245 | 1 | 2 | |a A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül |c Juhos Fanni Hanna |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Zsidó gasztronómia | ||
695 | |a Rosenstein vendéglő | ||
695 | |a Macesz Bistro | ||
695 | |a Hanna Étterem | ||
695 | |a Kóser konyha | ||
700 | 1 | |a Böröcz Zsófia |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8744/1/A_zsido_gasztronomia_iranyvonalai.pdf |z Dokumentum-elérés |