A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Juhos Fanni Hanna |
---|---|
További közreműködők: | Böröcz Zsófia |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Zsidó gasztronómia Rosenstein vendéglő Macesz Bistro Hanna Étterem Kóser konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8744 |
Hasonló tételek
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter
: Tóth Péter
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
Mihálygerge Község Önkormányzat költségvetési tervezésének gyakorlata, Képviselő- testületi döntéshozatal
: Zombori Kitti
: Zombori Kitti
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Zsidó Közösségszervezés
: Ligeti Blanka Judit
: Ligeti Blanka Judit
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya
: Szorgalmatos Dorottya
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Zsidó vallási turizmus Bodrogkeresztúrban
: Zaszlavik Alexandra Judit
: Zaszlavik Alexandra Judit
Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből
: Varga Dóra
: Varga Dóra
A nemzeti kultúra és a szervezeti kultúra összefüggései, hatásuk a szervezet működésére és eredményeire
: Muha Nimród
: Muha Nimród
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
BUDAPESTI ZSIDÓ ÖRÖKSÉGEK TURISZTIKAI POTENCIÁLJA
: Csapó Nikoletta Éva
: Csapó Nikoletta Éva
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Sportesemények hatása a vendéglátóhelyek működésére
: Sebes Hanna
: Sebes Hanna
Zsidó kulturális örökség Miskolcon és környékén
: Bajcsev-Dancsó Diána
: Bajcsev-Dancsó Diána
A zsidó kultúra szerepe Budapest turizmusában
: Bartha Adrienn
: Bartha Adrienn
A zsidó örökségek vonzereje Budapest turizmusában
: Mede Zsófia Róza
: Mede Zsófia Róza
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
A szentendrei zsidó közösség múltja és jelene
: Varga Tamás
: Varga Tamás
Technikai elemzésen alapuló kereskedési stratégiák
: Árvai Vanda
: Árvai Vanda
Három Észak-magyarországi kastélyszálló összehasonlító elemzése rendezvényturisztikai szempontból
: Pintér Alexandra
: Pintér Alexandra
A három nagy német luxusautó-gyártó összehasonlító hitelelemzése
: Pálvölgyi Péter
: Pálvölgyi Péter
A hazai telekommunikációs szektor három óriásának összehasonlító elemzése
: Vasicsek János
: Vasicsek János
Három szín kék
: Balogh Katalin
Megjelent: (2012)
: Balogh Katalin
Megjelent: (2012)
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Hasonló tételek
-
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska -
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni -
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter -
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István -
Mihálygerge Község Önkormányzat költségvetési tervezésének gyakorlata, Képviselő- testületi döntéshozatal
: Zombori Kitti