Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Schurina Anett |
---|---|
További közreműködők: | Gundel Dr. János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8748 |
Hasonló tételek
Sváb hagyományok és szokások Györkönyben - a hagyományőrzés jövője
: Pintér Nikolett
: Pintér Nikolett
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Pilisvörösvár és környékének sváb hagyományú rendezvényei
: Mecseki Andrea
: Mecseki Andrea
A sváb néptánc online marketingkommunikációs tevékenysége Magyarországon
: Sátori Fanni
: Sátori Fanni
Hagyományok átörökítése Ceglédberceli svábok tanulmányozása
: Borbély Szidónia
: Borbély Szidónia
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Dolgozói elégedettségmérés a Hagyományok Házában
: Nagy Kristóf
: Nagy Kristóf
Rendezvényszervezés a Hagyományok Házában a Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozója
: Nagy Dóra
: Nagy Dóra
Esküvői szokások, hagyományok hazánkban, alcím Esküvőszervezői hivatás megjelenése Magyarországon
: Zsigmond-Rácz Katalin Zita
: Zsigmond-Rácz Katalin Zita
A magyar esküvői hagyományok jelentőségének vizsgálata napjainkban
: Zs.Tóth Anna
: Zs.Tóth Anna
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Helyi hagyományok, mint idegenforgalmi vonzerő a Felső- Nyikó mentén
: Palkó Edit
: Palkó Edit
Évszázados hagyományok őrzése gasztrofesztivál keretében –avagy a csabai kolbászfesztivál
: Formádi Katalin, et al.
Megjelent: (2019)
: Formádi Katalin, et al.
Megjelent: (2019)
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Bogács és Cserépfalu falusi turizmusának értékelő elemzése a hagyományok tükrében
: Bollók Éva
: Bollók Éva
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Gasztronómiai hagyományok és hatásuk napjaink turisztikai értékeire, Mátyusföld és Csallóköz példáján
: Schnábeltová Karolina
: Schnábeltová Karolina
A nemzetiségi konyhaművészet összehasonlító elemzése Komárom-Esztergom megyében - Egy sváb (Csolnok) és egy szlovák falu (Kesztölc) példája alapján
: Kóbor Anita
: Kóbor Anita
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
A boldogító igen Magyarországon a nemzetiségek szemszögéből - Szokások, hagyományok, gasztronómiai különlegességek
: Somogyi Karina
: Somogyi Karina
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Turisztikai vonzerők, vagy közösségépítő hagyományok újragondolása a falusi turizmusban RETHINKING TOURIST ATTRACTIONS OR COMMUNITY-BUILDING TRADITIONS IN RURAL TOURISM
: Szalók Csilla, et al.
Megjelent: (2023)
: Szalók Csilla, et al.
Megjelent: (2023)
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
Szellemi örökségünk, a vadászat. A magyar vadászati hagyományok kulturális értékei és közösségépítő ereje
: Gödri Vanda
: Gödri Vanda
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül
: Pap Adrienn
: Pap Adrienn
Helyi kistérségi vonzerők szerepe a falusi turizmus fejlesztésében, helyi hagyományok, mint idegenforgalmi vonzerők
: Mircse Timea Melinda
: Mircse Timea Melinda
Hasonló tételek
-
Sváb hagyományok és szokások Györkönyben - a hagyományőrzés jövője
: Pintér Nikolett -
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla -
Pilisvörösvár és környékének sváb hagyományú rendezvényei
: Mecseki Andrea -
A sváb néptánc online marketingkommunikációs tevékenysége Magyarországon
: Sátori Fanni -
Hagyományok átörökítése Ceglédberceli svábok tanulmányozása
: Borbély Szidónia