Zsidó Közösségszervezés
Saved in:
Main Author: | Ligeti Blanka Judit |
---|---|
Other Authors: | Farkas dr. Julianna |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Közösségszervezés Zsidóság Fejlesztési terv Taglit Formális oktatás Informális oktatás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8762 |
Similar Items
Közösségszervezés a KMO Művelődési Központban
: Kováts Kitti Katalin
: Kováts Kitti Katalin
Zsidó vallási turizmus Bodrogkeresztúrban
: Zaszlavik Alexandra Judit
: Zaszlavik Alexandra Judit
Gyászfolyamat segítése a kulturális közösségszervezés eszközeivel
: Szalai Kiara
: Szalai Kiara
A gyászfolyamat segítése a közösségszervezés eszközeivel
: Karácsony Szabina
: Karácsony Szabina
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya
: Szorgalmatos Dorottya
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Kultúraközvetítés és közösségszervezés a nigériai egyetemistákkal hazánkban
: Pálfi Enikő
: Pálfi Enikő
BUDAPESTI ZSIDÓ ÖRÖKSÉGEK TURISZTIKAI POTENCIÁLJA
: Csapó Nikoletta Éva
: Csapó Nikoletta Éva
A közművelődés gyakorlata és a közösségszervezés pályaképe bajai nézőpontból
: Magyari Klaudia
: Magyari Klaudia
Zsidó kulturális örökség Miskolcon és környékén
: Bajcsev-Dancsó Diána
: Bajcsev-Dancsó Diána
A zsidó kultúra szerepe Budapest turizmusában
: Bartha Adrienn
: Bartha Adrienn
A zsidó örökségek vonzereje Budapest turizmusában
: Mede Zsófia Róza
: Mede Zsófia Róza
A szentendrei zsidó közösség múltja és jelene
: Varga Tamás
: Varga Tamás
Az élettel való elégedettség és a közösségi média kapcsolata közösségszervezés szempontjából
: Farkas Renáta
: Farkas Renáta
Közösségszervezés a vállalatok életében. Csapatépítő- és együttműködés fejlesztő tréningek szerepe és szervezése
: Jenei Krisztina
: Jenei Krisztina
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter
: Tóth Péter
A zsidó felekezeti oktatás egyedisége a kezdetektől napjainkig
: Vetró Richárd
: Vetró Richárd
Az iszlám és a zsidó kultúra konyhája Budapesten
: Kósa Gabriella
Published: (2015)
: Kósa Gabriella
Published: (2015)
A zsidó vallási közösségek online jelenléte a covid alatt
: Bálint Bianka
: Bálint Bianka
A zsidó vallási közösségek online jelenléte a Covid alatt
: Bálint Bianka
: Bálint Bianka
Közösségszervezés a közoktatásban Magyarországon - Egy Közösségszervező lehetőségei az intézményes nevelés-oktatás jobbá tétele érdekében
: Raffay Ida
: Raffay Ida
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Hagyományőrzés és közösségszervezés vizsgálata egy Magyarországi és egy Kárpátaljai településen (hagyomány és közművelődés, a helyi identitás)
: Medve Emília
: Medve Emília
Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében
: Sziládi Márton Péter
: Sziládi Márton Péter
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
"A someresek erősek, erősek és bátrak!" - A magyarországi Hasomer Hacair zsidó ifjúsági szervezet bemutatása
: Dajka Szúra Szeréna
: Dajka Szúra Szeréna
A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
: Juhos Fanni Hanna
: Juhos Fanni Hanna
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Munkahelyi stresszkezelés egyéni és szervezeti szinten
: Ligeti-Kovács Edit
: Ligeti-Kovács Edit
A Bricostore Hungária Barkácsáruház Kft. felszámolási eljárását megelőző időszak elemzése és a felszámolási eljárás jelenlegi helyzetének bemutatása
: Hunyák Blanka
: Hunyák Blanka
Marketingkommunikációs eszközök a T-Systems Magyarország Zrt.-nél
: Inges Blanka
: Inges Blanka
A könyvvizsgálat jelentősége, középpontban a KKV szektor és a tervezési munkaszakasz
: Orlovits Blanka
: Orlovits Blanka
Egy HR szolgáltató marketingkommunikációs eszközeinek vizsgálata
: Gregor Blanka
: Gregor Blanka
Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
: Teleki Blanka
: Teleki Blanka
A vasút jelentősége a turizmusban
: Dergez Blanka
: Dergez Blanka
A SZEMÉLYI ÖSZTÖNZÉSRE ALKALMAZHATÓ BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK, A CAFETÉRIA RENDSZEREK TÍPUSAI, AZ EGYES JUTTATÁSI ELEMEK ADÓ ÉS JÁRULÉKVONZATA
: Horváth Blanka
: Horváth Blanka
Ösztönzés, elégedettség, Cafeteria
: Szentgyörgyi Blanka
: Szentgyörgyi Blanka
Az intézményi modell átalakításának szükségessége a fekvőbeteg ellátásra szoruló, megnövekedett lakossági igények függvényében
: Bácskai Blanka
: Bácskai Blanka
A kínai külpolitika néhány kérdése az új világrendben, különös tekintettel az ország regionális szerepére
: Zaja Blanka
: Zaja Blanka
Similar Items
-
Közösségszervezés a KMO Művelődési Központban
: Kováts Kitti Katalin -
Zsidó vallási turizmus Bodrogkeresztúrban
: Zaszlavik Alexandra Judit -
Gyászfolyamat segítése a kulturális közösségszervezés eszközeivel
: Szalai Kiara -
A gyászfolyamat segítése a közösségszervezés eszközeivel
: Karácsony Szabina -
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya