Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Érzékszervi marketing Illatmarketing Percepció Design Sofitel Budapest Chain Bridge |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/891 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg891 | ||
| 005 | 20150427173202.0 | ||
| 008 | 141208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Varga Nelli | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban |h [elektronikus dokumentum] / |c Varga Nelli |
| 695 | |a Érzékszervi marketing | ||
| 695 | |a Illatmarketing | ||
| 695 | |a Percepció | ||
| 695 | |a Design | ||
| 695 | |a Sofitel Budapest Chain Bridge | ||
| 700 | 0 | 2 | |a Karakasné Morvay Klára |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/891/1/SZAKDOLGOZAT_felt%C3%B6lt%C3%A9s.pdf |z Dokumentum-elérés |