Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Varga Rita |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | kistermelő kézműves élelmiszer étterem rendelet |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/990 |
Similar Items
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
A kézműves bonbonok eredete, kedveltsége és megjelenése a hazai kínálatban
: Ribinszki Dóra
: Ribinszki Dóra
A kistermelői borászatok szerepe, különös tekintettel a Badacsonyi és Balaton felvidéki borvidéken
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
A hazai kézműves sörpiac helyzetének vizsgálata
: Brückner Dániel
: Brückner Dániel
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
Kézműves sörök piacának alakulása Magyarországon
: Varga Dániel
: Varga Dániel
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca
: Farkas Luca
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A kézműves sörök bemutatása a Legfelsőbb Beeróság kézműves söröző választékán keresztül
: Nagy Bálint
: Nagy Bálint
A kézműves termékek marketingje
: Bohus Dorottya
: Bohus Dorottya
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Egyedi és kézműves termékek a tömegcikkek ellen - kézműves vásárok, mint turisztikai vonzerők
: Kalocsai Viola
: Kalocsai Viola
Kézműves sörök marketingje Magyarországon
: Majláth Máté
: Majláth Máté
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
A kézműves sörök elterjedése Magyarországon
: Börönte Bence
: Börönte Bence
A kézműves sörfőzés helyzete Magyarországon
: Horváth Dávid
: Horváth Dávid
Kézműves-e a kisüzemi sör?
: Csulak Gergely
Published: (2022)
: Csulak Gergely
Published: (2022)
A Villányi borvidék bemutatása és megjelenése a vendéglátásban
: Polányi Amanda Patrícia
: Polányi Amanda Patrícia
Kézműves sörök budapesti piacának vizsgálata
: Füle Barbara Zsuzsanna
: Füle Barbara Zsuzsanna
McDonald's kontra kézműves hamburgerezők
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Az e-business stratégia jelentette versenyelőny hazai kézműves sörfőzdék példáján keresztül
: Lacza Dávid
: Lacza Dávid
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
Kézműves sajtok piaci lehetőségeinek vizsgálata a hazai kistermelők által készített termékek vonatkozásában
: Kiss János Krisztián
: Kiss János Krisztián
A kézműves termékek szerepe a szakképzésben
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
A Mad Scientist kézműves sörfőzde bemutatása
: Tóth Barna Tamás
: Tóth Barna Tamás
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban
: Punku Gréta
: Punku Gréta
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Alkalmazás tervezése egy kézműves fonalbolt számára
: Mikó Renáta
: Mikó Renáta
Similar Items
-
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter -
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese -
A kézműves bonbonok eredete, kedveltsége és megjelenése a hazai kínálatban
: Ribinszki Dóra -
A kistermelői borászatok szerepe, különös tekintettel a Badacsonyi és Balaton felvidéki borvidéken
: Simon Dóra -
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra