Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
Saved in:
Main Author: | Szekeres Zoltán |
---|---|
Other Authors: | Csizmár József |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élőzene eszközrendszer zeneszolgáltatás színpad élőzenés vendéglátó üzlet |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/9936 |
Similar Items
Élőzene a budapesti vendéglátóhelyeken, hatása a gazdálkodásra
: Varga Rebeka Kitti
: Varga Rebeka Kitti
A vendéglátó üzletek helyzete itthon és Angliában a Brexit és a koronavírus-járvány idején
: Smid Evelin Ágnes
: Smid Evelin Ágnes
Az élőzene helyzetének és hatásának vizsgálata a fővárosi éttermi vendéglátásban
: Körmendy Mátyás Péter
: Körmendy Mátyás Péter
Az élőzenés koncertek kultúraközvetítő és közösségformáló erejének vizsgálata a Budapest Park példáján
: Orbán Krisztina Dorottya
: Orbán Krisztina Dorottya
Hogyan tehető hatékonyabbá a számítástechnikai üzletek tevékenysége?
: Németh Petra Virág
: Németh Petra Virág
Kiskereskedelmi üzletek összehasonlítása a fogyasztói vélemények tükrében
: Mundrucz Ráhel
: Mundrucz Ráhel
Csomagolásmentes üzletek helyzete Magyarországon a fogyasztók szemszögéből
: Barabás Erzsébet Margit
: Barabás Erzsébet Margit
Az IKEA üzletek fogyasztói magatartását befolyásoló marketingtevékenységének elemzése
: Soós Boglárka
: Soós Boglárka
Fast Fashion üzletek térhódításának okai a versenytársak figyelembevételével
: Rácz Renáta
: Rácz Renáta
A Telekom üzletek létjogosultsága az online marketing térhódítása után
: Forgó Fruzsina Réka
: Forgó Fruzsina Réka
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
A szórakoztató vendéglátóipari üzletek ételkínálatának elemzése a Gozsdu udvarban és környékén
: Csulak Viktória Zsuzsanna
: Csulak Viktória Zsuzsanna
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
A hazánkban jelen lévő élelmiszer kiskereskedelmi üzletek saját márkastratégiája és ennek a fogyasztókra való hatása
: Szabópál Zoltán Bence
: Szabópál Zoltán Bence
Nem melegkonyhás vendéglátóipari üzletek piaci pozíciója, működésük és gazdálkodásuk bemutatása konkrét példákon keresztül
: Kiss Roxána
: Kiss Roxána
Az Inditex cégcsoport piaci jelenléte, és a hazai Zara üzletek munkájával való elégedettség vizsgálata
: Sebestyén Vivien
: Sebestyén Vivien
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
Fenntartható és energiahatékony vendéglátó vállalkozás
: Tóth Dávid János
: Tóth Dávid János
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Az exportösztönzés eszközrendszerének bemutatása Kína stratégiáján keresztül
: Páncél Dávid
: Páncél Dávid
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Az Utasellátó mint mozgó vendéglátó szolgáltatás
: Meszesán László
: Meszesán László
Oktatási segédeszközök használata a vendéglátó szakoktatásban
: Illés Vince Levente
: Illés Vince Levente
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
Magas kategóriájú szállodák vendéglátó egységeinek tervezése
: Oriskó Nikolett
: Oriskó Nikolett
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
: Buzamanisz Attila
: Buzamanisz Attila
Az Aquincum Hotel Budapest vendéglátó tevékenységének elemzése
: Kovács-Szászi Krisztina Bianka
: Kovács-Szászi Krisztina Bianka
Vendéglátó életpályamodell Magyarországon A karrierépítés alternatívái a szakképzés tükrében
: Schilling Zoltán
: Schilling Zoltán
A blended learning lehetőségei a vendéglátó szakképzésben
: Monoki László
: Monoki László
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A "mindenmentes" vendéglátó egységek, mint turisztikai vonzerő
: Kiss Fanni Mária
: Kiss Fanni Mária
Similar Items
-
Élőzene a budapesti vendéglátóhelyeken, hatása a gazdálkodásra
: Varga Rebeka Kitti -
A vendéglátó üzletek helyzete itthon és Angliában a Brexit és a koronavírus-járvány idején
: Smid Evelin Ágnes -
Az élőzene helyzetének és hatásának vizsgálata a fővárosi éttermi vendéglátásban
: Körmendy Mátyás Péter -
Az élőzenés koncertek kultúraközvetítő és közösségformáló erejének vizsgálata a Budapest Park példáján
: Orbán Krisztina Dorottya -
Hogyan tehető hatékonyabbá a számítástechnikai üzletek tevékenysége?
: Németh Petra Virág