Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Emőke
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Halfogyasztás
halászati kultúra
halak vitamintartalma
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/9952

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg9952
005 20170904130405.0
008 170419suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Horváth Emőke 
245 1 0 |a Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk  |c Horváth Emőke  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Halfogyasztás 
695 |a halászati kultúra 
695 |a halak vitamintartalma 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/9952/1/QSK279%20Halak2017.pdf  |z Dokumentum-elérés