La garbancita ecológica
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| Dokumentumtípus: | Könyv része |
| Megjelent: |
ISSUE Project Partners
2020
|
| Sorozat: | Sustainability Best Practices - Methodology Handbook 1.
1 |
| Tárgyszavak: | |
| doi: | 10.29180/ISSUEI.21.8 |
| Kulcsszavak: | agro-ecological consumption farmers-consumers cooperative shared responsibility Madrid region |
| Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/1774 |
MARC
| LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | publ1774 | ||
| 005 | 20230130090830.0 | ||
| 008 | 210621s2020 hu o 000 zxx d | ||
| 020 | |a 978-615-5607-85-1 | ||
| 024 | |a 10.29180/ISSUEI.21.8 |2 doi | ||
| 040 | |a BGE Publikációtár Repozitórium |b hun | ||
| 100 | 1 | |a Campos Federico | |
| 245 | 1 | 3 | |a La garbancita ecológica |c Campos Federico |h [elektronikus dokumentum] |
| 260 | |a ISSUE Project Partners |c 2020 | ||
| 300 | |a 42-43 | ||
| 490 | 0 | |a Sustainability Best Practices - Methodology Handbook 1. |v 1 | |
| 650 | 4 | |a gazdálkodás- és szervezéstudományok | |
| 695 | |a agro-ecological consumption | ||
| 695 | |a farmers-consumers cooperative | ||
| 695 | |a shared responsibility | ||
| 695 | |a Madrid region | ||
| 856 | 4 | 0 | |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/1774/1/042_043_merged.pdf |z Dokumentum-elérés |