Kézműves-e a kisüzemi sör?
Elmentve itt :
| Szerző: | Csulak Gergely |
|---|---|
| Dokumentumtípus: | Könyv része |
| Megjelent: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapest, Magyarország
2022
|
| Sorozat: | Gazdaság és gasztronómia
|
| Tárgyszavak: | |
| Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/2017 |
Hasonló tételek
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
Kisüzemi sörfőzdék lehetőségei Magyarországon
: Titz Brigitta
: Titz Brigitta
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán
: Mihály Zoltán
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
Márkaépítés a kisüzemi sörök piacán
: Kovács Miklós Lajos
: Kovács Miklós Lajos
Budapesti kisüzemi sörfőzdék marketing tevékenysége
: Szárneczky Fanni
: Szárneczky Fanni
Innovációs módszerek hatékonysága a kisüzemi sörgyártásban
: Szabó Fruzsina Bernadett
: Szabó Fruzsina Bernadett
Sör, identitás és krízis A Bud Light esete
: Magyar Márton
: Magyar Márton
A Csíki Sör magyarországi piacának vizsgálata
: Üveges-Rusz Szidónia
: Üveges-Rusz Szidónia
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Grósz Dániel
: Grósz Dániel
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente
: Sisa Levente
Budapesti kisüzemi sörfőzdék helyzete és érvényesülése a vendéglátásban
: Falatovics Farkas István
: Falatovics Farkas István
Újonnan alakult kisüzemi sörfőzde magyarországi piacra történő bevezetése
: Budai Mihály Tamás
: Budai Mihály Tamás
A sör története, bemutatása és a sörkultúra Magyarországon
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
Sörfogyasztási szokások és a kisüzemi sörök jövőbeli lehetőségeinek vizsgálata
: Sebe Dóra
: Sebe Dóra
Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon
: Warvasovszky Bendegúz
: Warvasovszky Bendegúz
Az ízesített Dreher24 alkoholmentes sör piacbevezetési stratégiája
: Böszörményi Bálint
: Böszörményi Bálint
Az e-business stratégia jelentette versenyelőny hazai kézműves sörfőzdék példáján keresztül
: Lacza Dávid
: Lacza Dávid
A kézműves sörök bemutatása a Legfelsőbb Beeróság kézműves söröző választékán keresztül
: Nagy Bálint
: Nagy Bálint
A kézműves termékek marketingje
: Bohus Dorottya
: Bohus Dorottya
A Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjei a First sörfőzde példáján keresztül
: Kovács Tamás
: Kovács Tamás
Dél-Csehország turizmusa a sör és a kultúra jegyében
: Kovács Vera
: Kovács Vera
Kézműves sörök marketingje Magyarországon
: Majláth Máté
: Majláth Máté
A sör kulturális és társadalmi jelentősége A Pilsner Urquell és a magyar kisipari sörök összehasonlító elemzése
: Baranyi Máté
: Baranyi Máté
Egyedi és kézműves termékek a tömegcikkek ellen - kézműves vásárok, mint turisztikai vonzerők
: Kalocsai Viola
: Kalocsai Viola
Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül
: Pós Bertalan
: Pós Bertalan
Egy új, a kólás ízesítésű alkoholos sör bevezetése a piacra
: Kristóf Renátó
: Kristóf Renátó
A fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai kraft sör fogyasztók körében
: Farkas Szilveszter Roland
: Farkas Szilveszter Roland
A kézműves sörök elterjedése Magyarországon
: Börönte Bence
: Börönte Bence
A kézműves sörfőzés helyzete Magyarországon
: Horváth Dávid
: Horváth Dávid
Hasonló tételek
-
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente -
Kisüzemi sörfőzdék lehetőségei Magyarországon
: Titz Brigitta -
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán -
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc -
Márkaépítés a kisüzemi sörök piacán
: Kovács Miklós Lajos