Fóliaalagutas növénytermesztés a vendéglátásban
Saved in:
Main Authors: |
Törcsvári Zsolt Tóth Zsuzsanna |
---|---|
Format: | Book part |
Published: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapest, Magyarország
2022
|
Series: | Gazdaság és gasztronómia
|
Subjects: | |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/2033 |
Similar Items
Generációváltás a családi vállalkozásokban a magyarországi mezőgazdasági növénytermesztés tekintetében
: Frei Ádám
: Frei Ádám
A növénytermesztés számviteli sajátosságai és az őstermelők helyzete hazánkban
: Oldal Anna
: Oldal Anna
Szántóföldi növénytermesztés adatvizualizációja Power BI felületen a Mezőfalvai Zrt. cégcsoportjában
: Cselyuszka Balázs
: Cselyuszka Balázs
Halételek a Duna mentén (Halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között)
: Gundel János
Published: (2022)
: Gundel János
Published: (2022)
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
A nem csak keserű komló…
: Csulak Gergely
Published: (2023)
: Csulak Gergely
Published: (2023)
Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz a rádli
: Kohári Gabriella
Published: (2018)
: Kohári Gabriella
Published: (2018)
Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek?
: Erdélyi Éva, et al.
Published: (2013)
: Erdélyi Éva, et al.
Published: (2013)
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Published: (2008)
: Sándor Dénes
Published: (2008)
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai
: Gódor-Kacsándi Anna
Published: (2022)
: Gódor-Kacsándi Anna
Published: (2022)
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Published: (2022)
: Kádas Lajos
Published: (2022)
Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése
: Sándor Dénes
Published: (2012)
: Sándor Dénes
Published: (2012)
Could food supplementation of athletes be sustainable?
: Újvári Gréta, et al.
Published: (2024)
: Újvári Gréta, et al.
Published: (2024)
Konfliktushelyzetek és konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Tóth Vivien
: Tóth Vivien
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt
: Eged Zsolt
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Vendégélmény a vendéglátásban
: Kertész Henriett
: Kertész Henriett
Hungarikumok a vendéglátásban
: Bayer Roland
: Bayer Roland
Konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Zoltán Viktor
: Zoltán Viktor
Kvízjátékok a vendéglátásban
: Hajtó Gyula János
: Hajtó Gyula János
Kvízjátékok a vendéglátásban
: Király Anna
: Király Anna
Szuperélelmiszerek a vendéglátásban
: Bőr Viktória
: Bőr Viktória
Informatika a Vendéglátásban
: Teplán Dániel
: Teplán Dániel
Konfliktushelyzetek a vendéglátásban
: Eckert Fanny
: Eckert Fanny
Hungarikumok a vendéglátásban
: Németh Nóra
: Németh Nóra
Gluténmentesen a vendéglátásban
: Hangó Dóra
: Hangó Dóra
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya
: Balogh Orsolya
Válságkezelés a vendéglátásban
: Bozó Fanni
: Bozó Fanni
Műanyagmentesség a vendéglátásban
: Pék Andrea
: Pék Andrea
Kiégés a vendéglátásban
: Moldován Péter
: Moldován Péter
Similar Items
-
Generációváltás a családi vállalkozásokban a magyarországi mezőgazdasági növénytermesztés tekintetében
: Frei Ádám -
A növénytermesztés számviteli sajátosságai és az őstermelők helyzete hazánkban
: Oldal Anna -
Szántóföldi növénytermesztés adatvizualizációja Power BI felületen a Mezőfalvai Zrt. cégcsoportjában
: Cselyuszka Balázs -
Halételek a Duna mentén (Halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között)
: Gundel János
Published: (2022) -
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)