Food consumption patterns and trends in response to inflationary pressures

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Molnár László
Hajdu Noémi
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Budapesti Gazdasági Egyetem 2024
Sorozat:Prosperitas 11 No. 1
Tárgyszavak:
doi:10.31570/prosp_2023_0079

Kulcsszavak:food price increase
inflation
business performance
product group
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/2194

MARC

LEADER 00000nab a2200000 i 4500
001 publ2194
005 20240604131212.0
008 231204s2024 hu o 000 zxx d
022 |a 2786-4359 (Online) 
024 |a 10.31570/prosp_2023_0079  |2 doi 
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Molnár László 
245 1 0 |a Food consumption patterns and trends in response to inflationary pressures  |c Molnár László  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Budapesti Gazdasági Egyetem  |c 2024 
300 |a 1-13 
490 0 |a Prosperitas  |v 11 No. 1 
650 4 |a közgazdaságtudományok 
695 |a food price increase 
695 |a inflation 
695 |a business performance 
695 |a product group 
700 1 |a Hajdu Noémi  |e aut 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2194/1/food-consumption-patterns-and-trends-in-response-to-inflationary-pressures-229.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2194/7/food-consumption-patterns-and-trends-in-response-to-inflationary-pressures-229.pdf  |z Dokumentum-elérés