A nem csak keserű komló…
Elmentve itt :
Szerző: | Csulak Gergely |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapest
2023
|
Sorozat: | Szemelvények a BGE kutatásaiból II. kötet
2. |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.29180/978-615-6342-76-8_9 |
Kulcsszavak: | komló humulus lupulus komlótermesztés komlózás sörtechnológia sörtörténet |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/2216 |
Hasonló tételek
Szállodák nem csak látóknak
: Bártfai Endre
Megjelent: (2010)
: Bártfai Endre
Megjelent: (2010)
Csak attól félünk, amit nem ismerünk értelmi fogyatékos emberek megjelenése a médiában
: Cseh Linda
Megjelent: (2008)
: Cseh Linda
Megjelent: (2008)
A komló csókja A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein
: Kardos Andrea Éva
: Kardos Andrea Éva
Csak a pénz motivál? Nem pénz jellegű motivációs eszközök szerepe a munkavégzés során
: Szalai Viktor Attila
: Szalai Viktor Attila
A plasztikszennyezés nem csak a jéghegy csúcsa - Az egyszer használatos műanyagok csökkentésének lehetőségei
: László Anna
: László Anna
A keserű italok hazai piacának bemutatása az eltérő fogyasztási alkalmak vizsgálatán keresztül
: Ákontz Péter
: Ákontz Péter
A rádió nem vész el, csak átalakul - A rádió szerepe és lehetőségei a marketingkommunikációs mixben
: Valkony Kíra
: Valkony Kíra
Tüntetni szabad, lógni csak a szülők segítségével lehet.
: Nagy Alexandra
: Nagy Alexandra
Ténylegesen kifehéredő gazdaság, vagy csak a szürkegazdaság világosodása?
: Manczal Dóra
: Manczal Dóra
Csak szex és más semmi - avagy mit látunk a reklámokban
: Zsoldos Ágnes Mónika
: Zsoldos Ágnes Mónika
Halételek a Duna mentén (Halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között)
: Gundel János
Megjelent: (2022)
: Gundel János
Megjelent: (2022)
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
Fóliaalagutas növénytermesztés a vendéglátásban
: Törcsvári Zsolt, et al.
Megjelent: (2022)
: Törcsvári Zsolt, et al.
Megjelent: (2022)
Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz a rádli
: Kohári Gabriella
Megjelent: (2018)
: Kohári Gabriella
Megjelent: (2018)
Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek?
: Erdélyi Éva, et al.
Megjelent: (2013)
: Erdélyi Éva, et al.
Megjelent: (2013)
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Megjelent: (2008)
: Sándor Dénes
Megjelent: (2008)
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Megjelent: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Megjelent: (2022)
Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai
: Gódor-Kacsándi Anna
Megjelent: (2022)
: Gódor-Kacsándi Anna
Megjelent: (2022)
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése
: Sándor Dénes
Megjelent: (2012)
: Sándor Dénes
Megjelent: (2012)
A nagy nap valóban csak rólunk szól? A fenntartható esküvő szervezésének lehetőségei
: Vas Petra
: Vas Petra
Kézműves-e a kisüzemi sör?
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
A (nem) vállalkozó fiatalok
: Komlóssy Kolos
: Komlóssy Kolos
Miért nem értjük egymást?
: Fedor Mariann
: Fedor Mariann
A sharing economy vállalkozói szemszögből A megosztáson alapuló gazdaság csak egy újabb trend, vagy a jövő?
: Menich Levente
: Menich Levente
Hiszed vagy nem? Médiahatások és manipulációs technikák
: Csancsár Dorina
: Csancsár Dorina
A fenntartható fogyasztás lehetőségei, illetve a mögötte lévő okok, motivációk - Avagy a fenntarthatóság csak egy újabb divatjelenség?
: Pleszkáts Annamária
: Pleszkáts Annamária
„Aki nem lép egyszerre..." Az Európai Unió új költségvetési tervezete
: Losoncz Miklós
Megjelent: (2018)
: Losoncz Miklós
Megjelent: (2018)
Could food supplementation of athletes be sustainable?
: Újvári Gréta, et al.
Megjelent: (2024)
: Újvári Gréta, et al.
Megjelent: (2024)
"...ha nem lehet vele eladni, akkor nem kreatív" avagy a direkt marketing kreatív lehetőségei
: Lőrinczi Ágnes
: Lőrinczi Ágnes
Köszön, nem köszön, köszön... avagy felmérés hallgatóink köszönési (illetve nem-köszönési) szokásairól és tanáraikhoz való viszonyulásukról
: Angerman Ágnes
Megjelent: (2009)
: Angerman Ágnes
Megjelent: (2009)
Szeret, nem szeret A brand love bemutatása a Coca-Cola esetében
: Molnár Andrea
: Molnár Andrea
A nem tudás a legnagyobb kockázat
: Szabados Anna
: Szabados Anna
A tévé nem virágtartó, a monitor nem akvárium avagy az elektronikai hulladékok kezelésének problémái Magyarországon
: Mészáros Viktória
Megjelent: (2007)
: Mészáros Viktória
Megjelent: (2007)
Kommunikációs kihívások nem európai multikulturális környezetben
: Csehi Dávid
Megjelent: (2014)
: Csehi Dávid
Megjelent: (2014)
Agilis projektmenedzsment módszertanok alkalmazhatósága nem IT területen
: Ringhoffer Máté
: Ringhoffer Máté
Korunk ételallergiái - Valós betegség vagy csak hóbort? A vendégek változó igényei az Abacus Business & Wellness Hotel**** Superior szolgáltatásainak tükrében
: Jonácsik Renáta
: Jonácsik Renáta
A számviteli értékelés a nem pénzügyi jelentések tükrében
: Siklósi Ágnes, et al.
Megjelent: (2023)
: Siklósi Ágnes, et al.
Megjelent: (2023)
A nem magyar anyanyelvű diákok integrációjának sikeressége
: Stefanich Aliz
: Stefanich Aliz
Hasonló tételek
-
Szállodák nem csak látóknak
: Bártfai Endre
Megjelent: (2010) -
Csak attól félünk, amit nem ismerünk értelmi fogyatékos emberek megjelenése a médiában
: Cseh Linda
Megjelent: (2008) -
A komló csókja A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein
: Kardos Andrea Éva -
Csak a pénz motivál? Nem pénz jellegű motivációs eszközök szerepe a munkavégzés során
: Szalai Viktor Attila -
A plasztikszennyezés nem csak a jéghegy csúcsa - Az egyszer használatos műanyagok csökkentésének lehetőségei
: László Anna