Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Phuong Tran Thu
Karakasné Morvay Klára
Format: Book part
Published: Budapesti Gazdasági Egyetem Budapest 2024
Series:Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding
Subjects:
doi:10.29180/978-615-6886-04-0_15

Kulcsszavak:food industry
food service
restaurant
food waste
Sustainability
consumer
responsible consumptiont
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/2403

MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 publ2403
005 20250325134349.0
008 250113s2024 hu o 000 zxx d
020 |a 978-615-6886-04-0 
024 |a 10.29180/978-615-6886-04-0_15  |2 doi 
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Phuong Tran Thu 
245 1 0 |a Food waste management in restaurants  |b A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest  |c Phuong Tran Thu  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Budapesti Gazdasági Egyetem  |b Budapest  |c 2024 
300 |a 293-378 
490 0 |a Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding 
650 4 |a gazdálkodás- és szervezéstudományok 
695 |a food industry 
695 |a food service 
695 |a restaurant 
695 |a food waste 
695 |a Sustainability 
695 |a consumer 
695 |a responsible consumptiont 
700 1 |a Karakasné Morvay Klára  |e aut 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2403/1/15.cikk-Sus%20k%C3%B6tet_2024.pdf  |z Dokumentum-elérés