Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán
Elmentve itt :
Szerző: | Fodor Mónika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Budapesti Gazdasági Főiskola
2010
|
Sorozat: | Tudományos Évkönyv 2009: Válság és megújulás
|
Tárgyszavak: | |
Kulcsszavak: | Értékrendszer Élelmezés Munkahely |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/257 |
Hasonló tételek
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
A borravaló és a szolgáltatás minősége közötti összefüggések, a borravaló adásának fogyasztói motivációi
: Hoóz Krisztina
: Hoóz Krisztina
Fogyasztói preferencia vizsgálat okostelefon vásárlás kapcsán
: Magyar Adrienn
: Magyar Adrienn
A munkahelyi elkötelezettség és munka-magánélet egyensúly közötti összefüggések vizsgálata az IT szektorban.
: Ángyánné Szekeres Benedikta
: Ángyánné Szekeres Benedikta
A sportkommentátori és az interperszonális kommunikáció közötti összefüggések
: Bíró Ákos
: Bíró Ákos
Környezettudatos élelmiszerfogyasztói magatartás bemutatása egy primer kutatáson keresztül
: Babus Krisztina
: Babus Krisztina
Keresztény értékrend a munka világában
: Szabó Tímea Anna
: Szabó Tímea Anna
A reklámok vizuális és auditív elemeinek szinkronitás-preferencia vizsgálata
: Fazekas Norbert
: Fazekas Norbert
A fiatal felnőttek szakképzése és a kapunyitási pánik közötti összefüggések
: Bohatiné Herczeg Gabriella
: Bohatiné Herczeg Gabriella
Vendéglátóhelyek online marketingkommunikációja és fiatalok kávéfogyasztási szokásai közötti összefüggések vizsgálata
: Tarpataki Zita
: Tarpataki Zita
Projektmódszertan választás egy banki rendszer bevezetése során
: Ortutay Hanna
: Ortutay Hanna
Az árfolyamrendszerek alapvető és speciális típusai, a rendszerek közötti választás szempontjai. Az MNB árfolyam-politikája.
: Szabó Ferenc Krisztián
: Szabó Ferenc Krisztián
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
A képes illusztráció és a vendégek étlapról történő választása közötti összefüggések vizsgálata
: Nagy Vanessza
: Nagy Vanessza
A japán értékrend változása a nyolcvanas évektől napjainkig
: Endrődi Bálint
: Endrődi Bálint
Értékrend változás a művészetben - 21.századi művészeti preferenciák
: Vojczek Vivien
: Vojczek Vivien
VÁLLALATOK ÁLTAL ALKALMAZOTT TERVEZÉSI MÓDSZEREK, VALAMINT AZ ÁLTALUK ELÉRT NÖVEKEDÉS KÖZÖTTI ÖSSZEFÜGGÉSEK VIZSGÁLATA
: Németh Áron
: Németh Áron
Mitől sikeres egy település? – A településmárka tényezői közötti összefüggések vizsgálata Pécs város vonatkozásában.
: Czakó Friderika
: Czakó Friderika
A magyar profi labdarúgó klubok választható stratégiái – van választás?
: Dénes Ábel
: Dénes Ábel
Javaslatok az elhízási trend megállítására, a fogyasztói értékrend megváltoztatására
: Losoncziné Papp Judit
: Losoncziné Papp Judit
Öltözködés és étkezés a hazánkban lejátszott reklámfilmekben.
: Kalamár Anna Krisztina
: Kalamár Anna Krisztina
Vidékfejlesztés és falusi turizmus összefüggések
: Lukács Erika
: Lukács Erika
Az operatív és a stratégiai tervezés elméleti módszertana és a két terv közötti összefüggések vizsgálata
: Demeter Kitti
: Demeter Kitti
A szervezet felépítése és kommunikációs rendszere közötti összefüggések bemutatása a Pliva Hungária Kft.-n keresztül
: Halász Judit
Megjelent: (2007)
: Halász Judit
Megjelent: (2007)
Étkezés a testépítésben-különös tekintettel a versenyfelkészülési időszakra
: Gergely Roland
: Gergely Roland
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
A közös családi étkezés összefüggése a pszichológiai jólléttel
: Takács Viktória
: Takács Viktória
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
A választás és a döntés hátterében meghúzódó okok több szempontú vizsgálata
: Németh Krisztián
: Németh Krisztián
Egészséges étkezés és táplálkozási szokások a magyar lakosság körében
: Szigethy Anna Júlia
: Szigethy Anna Júlia
Vezetési stílusok és szervezeti kultúra közötti összefüggések vizsgálata a hazai kereskedelmi KKV-k és nemzetközi nagyvállalatok esetében
: Aladics Blanka
: Aladics Blanka
Szolgáltatás menedzsment és ügyfélkapcsolat menedzsment a táplálékkiegészítőket forgalmazó vállalatok piacán
: Horváth Apród
: Horváth Apród
„Jót s jól!” - Egészséges és fenntartható étkezés megvalósításának lehetőségei és eszközei
: Payer Ádám
: Payer Ádám
Győr turizmusa, annak fejlesztési lehetőségei, valamint gazdasági összefüggések
: Wennesz Gyula Márton
: Wennesz Gyula Márton
Összefüggések az utazási tradíciók és az egészségturizmus között
: Vincze Péter
: Vincze Péter
Gluténmentes étkezés a hazai fogyasztók szemszögéből, a Bonita Bisztró példáján keresztül
: Orodán Éva
: Orodán Éva
A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.
: Jánosi Krisztián
: Jánosi Krisztián
Élet inzulinrezisztensként, avagy a házon kívüli étkezés okozta kihívások kezelése speciális élethelyzetben
: Kiss Zsanett
: Kiss Zsanett
Összefüggések a coching, mentoring és a konfliktus és stresszkezelés között
: Csernai Bence
: Csernai Bence
A MAGYARORSZÁGI ÉLELMISZERIPARI VÁLLALKOZÁSOK HATÉKONYSÁGÁNAK VIZSGÁLATA A SZÁMVITELI ÖSSZEFÜGGÉSEK TÜKRÉBEN
: Agárdy Tamás
: Agárdy Tamás
Hasonló tételek
-
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla -
A borravaló és a szolgáltatás minősége közötti összefüggések, a borravaló adásának fogyasztói motivációi
: Hoóz Krisztina -
Fogyasztói preferencia vizsgálat okostelefon vásárlás kapcsán
: Magyar Adrienn -
A munkahelyi elkötelezettség és munka-magánélet egyensúly közötti összefüggések vizsgálata az IT szektorban.
: Ángyánné Szekeres Benedikta -
A sportkommentátori és az interperszonális kommunikáció közötti összefüggések
: Bíró Ákos