A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bartha Andrea
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Budapesti Gazdasági Főiskola Budapest 2012
Sorozat:Budapesti Gazdasági Főiskola Tudományos évkönyv 2011, Útkeresés és növekedés
Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés
Tárgyszavak:
Kulcsszavak:állattenyésztés
kereskedelem
mezőgazdaság
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/62

MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 publ62
005 20171128160633.0
008 171128s2012 hu o 000 zxx d
022 |a 1558-8401 
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Bartha Andrea 
245 1 2 |a A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei  |c Bartha Andrea  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Budapesti Gazdasági Főiskola  |b Budapest  |c 2012 
300 |a 209-214 
490 0 |a Budapesti Gazdasági Főiskola Tudományos évkönyv 2011, Útkeresés és növekedés 
490 0 |a Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés 
650 4 |a állattenyésztési tudományok 
695 |a állattenyésztés 
695 |a kereskedelem 
695 |a mezőgazdaság 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/62/1/bartha_a_serteshus.pdf  |z Dokumentum-elérés