Rendezvények lebonyolítása és az érintett részlegek jellemzése a Budapest Marriott Hotelben
Elmentve itt :
Szerző: | Modafferi-Institoris Anna Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Bártfai Endre |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | kutatási eredmények Marriott Marriott rendezvények rendezvények turizmus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43295 |
Hasonló tételek
A szállodai rendezvények lebonyolítása a részlegek közötti kapcsolat és a gasztronómia fontosságának tükrében
: Mézes Anita Nikolett
: Mézes Anita Nikolett
Rendezvények szervezése, lebonyolítása
: Szabó Réka
: Szabó Réka
A rendezvény részleg működése és felépítése a Budapest Marriott Hotelben
: Szigeti Regina
: Szigeti Regina
Új sales technikák megjelenésének elemző vizsgálata a Budapest Marriott Hotelben
: Kisgyörgy Zsófia
: Kisgyörgy Zsófia
Tematikus rendezvények megszervezése és lebonyolítása
: Gavrilovits Tímea Nóra
: Gavrilovits Tímea Nóra
Az applikációk hatásának vizsgálata a Front Office tevékenységére a Budapest Marriott Hotelben
: Hájos Boglárka
: Hájos Boglárka
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása, szervezése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
Rendezvények szervezése és lebonyolítása a Nádas Pihenőparkban
: Nádasdi Anna
: Nádasdi Anna
Rendezvények a Benczúr Hotelben
: Algács Dániel
: Algács Dániel
Rendezvények lebonyolítása a Királyháza Alsó és Királyháza Felső vendégházakban
: Gyenes Eszter Alíz
: Gyenes Eszter Alíz
A XXI. századi ételkészítést elősegítő gépek és berendezések a Marriott Hotelben
: Czeglédi Laura
: Czeglédi Laura
SZÁLLODAI RÉSZLEGEK EGYÜTTTMŰKÖDÉSE A MUSEUM HOTEL BUDAPEST-BEN
: Németh Csilla
: Németh Csilla
Rendezvények lebonyolítása és rendezvényhelyszínek értékesítése a Budapesti Gyógyfürdőkben
: Balog Ádám
: Balog Ádám
A rendezvények szervezése és lebonyolítása közben felmerülő problémaforrások
: Gáll Laura Mária
: Gáll Laura Mária
Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
Rendezvények szervezése és lebonyolítása a RagazzArt Rendezvényszervező ügynökségnél
: Mojzsis Martin
: Mojzsis Martin
Budapest Marriott Hotel SWOT-elemzése
: Pusztai Petra
: Pusztai Petra
Rendezvények szervezése és lebonyolítása Hajdúböszörményben, a Spirit Szabadidőközpont példáján keresztül
: Orosz Boglárka Dóra
: Orosz Boglárka Dóra
Purchasing és egyéb részlegek közötti kapcsolatok
: Szűcs Zsófia
: Szűcs Zsófia
A rendezvények sikerességének kulcsa az Abacus Business & Wellness Hotelben
: Marics Erika
: Marics Erika
Budapest Marriott Hotel üzletági versenyhelyzetének vizsgálata
: Burucz Nóra
: Burucz Nóra
Rendezvények szervezése és lebonyolítása a Festal Étterem és Hennessy Club-ban
: Porkoláb Lilla Zsanett
: Porkoláb Lilla Zsanett
Tematikus rendezvények megszervezése, lebonyolítása és gasztronómiai hátterének bemutatása hazai példákon keresztül
: Ábrám Evelin
: Ábrám Evelin
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
A koronavírussal érintett vendéglátóipar múltja, jelene és jövője
: Vámosi Róbert
: Vámosi Róbert
A szállodai részlegek közötti kommunikáció és kapcsolattartás
: Matuschik Alexander György
: Matuschik Alexander György
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása a Nádas Tó Park Hotel esetében
: Fási Fanni
: Fási Fanni
Hogyan érintette Törökország államháztartását a gazdasági-pénzügyi válság?
: Fügedi Réka Barbara
: Fügedi Réka Barbara
Wellness részlegek működése és jelentősége az üzleti szállodákban, az InterContinental Budapest***** példáján keresztül
: Kerschner Kamilla
: Kerschner Kamilla
Az átalakulás szabályai és hatása az érintett vállalkozások számviteli folyamataira
: Dósa Róbert
: Dósa Róbert
Belső konfliktusok kezelése az NH Budapest Hotelben
: Czapkó Fruzsina
: Czapkó Fruzsina
Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva
: Tóth Bianka Klaudia
: Tóth Bianka Klaudia
Munkaerő kölcsönzés szerepe a szállodaiparban - A Budapest Marriott Hotel példája alapján
: Takács Eszter
: Takács Eszter
AZ ACCOR ÉS A MARRIOTT NEMZETKÖZI MÁRKA ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉSE A COURTYARD BY MARRIOTT BUDAPEST CITY CENTER ÉS A NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM SZÁLLODÁKON KERESZTÜL
: Okner Tamás
: Okner Tamás
A Business Center feladatai és a hozzá kapcsolódó részlegek
: Szedlák Beatrix Adrienn
: Szedlák Beatrix Adrienn
A részlegek közötti kommunikáció és annak fejlesztése vendégelégedettség szempontjából
: Gaál Beatrix
: Gaál Beatrix
Értékesítési csatornák a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Borka Zsófia Zsuzsanna
: Borka Zsófia Zsuzsanna
Szállodán belüli részlegek együttműködése és ennek jelentőségének vizsgálata a Corinthia Hotel Budapestben
: Németh Eszter
: Németh Eszter
Modern emeleti munkaszervezés a Budapest Marriott Hotel példáján keresztül
: Mihalovics Dóra
: Mihalovics Dóra
Hasonló tételek
-
A szállodai rendezvények lebonyolítása a részlegek közötti kapcsolat és a gasztronómia fontosságának tükrében
: Mézes Anita Nikolett -
Rendezvények szervezése, lebonyolítása
: Szabó Réka -
A rendezvény részleg működése és felépítése a Budapest Marriott Hotelben
: Szigeti Regina -
Új sales technikák megjelenésének elemző vizsgálata a Budapest Marriott Hotelben
: Kisgyörgy Zsófia -
Tematikus rendezvények megszervezése és lebonyolítása
: Gavrilovits Tímea Nóra