Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Erki Brigitta
Other Authors: Buzás Gizella
Format: Thesis
Kulcsszavak:Táplálkozás
Kutatás
értékelés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/6091

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg6091
005 20250701103104.0
008 250701suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Erki Brigitta 
245 1 0 |a Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet  |c Erki Brigitta  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet 
695 |a Táplálkozás 
695 |a Kutatás 
695 |a értékelés 
700 1 |a Buzás Gizella  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6091/1/Szakdolgozat%20eredeti.pdf  |z Dokumentum-elérés