Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Táplálkozás Kutatás értékelés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6091 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg6091 | ||
005 | 20250701103104.0 | ||
008 | 250701suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Erki Brigitta | |
245 | 1 | 0 | |a Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet |c Erki Brigitta |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet |
695 | |a Táplálkozás | ||
695 | |a Kutatás | ||
695 | |a értékelés | ||
700 | 1 | |a Buzás Gizella |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6091/1/Szakdolgozat%20eredeti.pdf |z Dokumentum-elérés |