Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Csorba Regina |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Biogazdálkodás Biotermék reform étkezés fenntartható fejlődés ökogazdálkodás Éléskamra Reform és Bioétterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1020 |
Similar Items
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya
: Balogh Orsolya
Biotermékek megjelenése a háztartásokban, valamint a hazai vendéglátó szektorban
: Sztrikinácz Bence Zsolt
: Sztrikinácz Bence Zsolt
A biotermékek és azok megjelenése a vásárlói szokásokban
: Cser Szandra
: Cser Szandra
Magyar biotermékek helyzete és lehetőségei külföldön
: Rédei Ákos
: Rédei Ákos
Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben
: Simon Eszter
: Simon Eszter
Környezettudatosság, környezetbarát termékek jelentősége, és ezek megjelenése a hazai vásárlói szokásokban
: Sipőcz Mónika
: Sipőcz Mónika
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
A Villányi borvidék bemutatása és megjelenése a vendéglátásban
: Polányi Amanda Patrícia
: Polányi Amanda Patrícia
Az adóhatóság által alkalmazott adóelkerülés megakadályozását célzó intézkedések és ezek számviteli megjelenése
: Pátkai Erika
: Pátkai Erika
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
A kávé a hazai vendéglátásban
: Bognár Dominik
: Bognár Dominik
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László
: Tátrai Levente László
Kereslet-előrejelzés és bevételtervezés megoldásai a hazai vendéglátásban
: Budai András
: Budai András
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Hazai vállalkozások megjelenése Kínában Egy képviseleti iroda nyitása Shanghaiban
: Tóth Patrik
Published: (2014)
: Tóth Patrik
Published: (2014)
Az élelmiszerek kettős minősége- fogyasztói vélemények és a jelenség lehetséges megjelenése a vendéglátásban
: Fuferenda Sejla Szonja
: Fuferenda Sejla Szonja
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Similar Items
-
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya -
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna -
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya -
Biotermékek megjelenése a háztartásokban, valamint a hazai vendéglátó szektorban
: Sztrikinácz Bence Zsolt -
A biotermékek és azok megjelenése a vásárlói szokásokban
: Cser Szandra