Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | Máté Rebeka |
|---|---|
| További közreműködők: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fűszerek felhasználása friss fűszerek szárított fűszerek érzékszervi vizsgálat fűszerek termesztése |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10369 |
Hasonló tételek
FŰSZEREK VILÁGA AVAGY AZ INDIAI KONYHAMŰVÉSZET
: Csaba Ágnes
: Csaba Ágnes
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs
: Seybold Balázs
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra
: Szászi Alexandra Dóra
Friss diplomások munkavállalási motivációja az SSC szektorban
: Szántó Márton Attila
: Szántó Márton Attila
A magyar ginek fogyasztói érzékszervi és szemkamerás vizsgálata
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
Az érzékszervi marketing hatékonyságának vizsgálata az egyetemisták körében
: Denkovics Dorina
: Denkovics Dorina
Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében
: Sörös Dániel
: Sörös Dániel
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória
: Cseh Viktória
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória
: Cseh Viktória
Az Y és Z generációs friss diplomások helyzete a munkaerőpiacon
: Mokrán Tímea
: Mokrán Tímea
Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása
: Csukás Hajnalka
: Csukás Hajnalka
Magyar ginek fogyasztói érzékszervi és szemkamerás vizsgálat
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
A friss zöldség termékpálya résztvevők közvetett hatása a vetőmag forgalmazására
: Szungyi Péter
Megjelent: (2006)
: Szungyi Péter
Megjelent: (2006)
Az érzékszervi marketing hatása a fogyasztóra a Rossmann drogéria nyomában
: Püski Dorina
: Püski Dorina
Miért leszünk nagyvállalati alkalmazottak? Elhelyezkedési motivációk vizsgálata nagyvállalati környezetben, friss diplomás munkavállalók és egyetemisták tekintetében.
: Szakács-Kolozsvári Norbert
: Szakács-Kolozsvári Norbert
Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban
: Varga Nelli
: Varga Nelli
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
Ebéd házhoz-szállítás a kezdetektől napjainkig. Avagy, út a Foodexpresstől a FrissFoodig
: Fülöp Anikó
: Fülöp Anikó
Érzékszervi marketing és a vendégélmény kapcsolata a Barack Thermal Resortban
: Baranyi Nikolett
: Baranyi Nikolett
Az érzékszervi marketing és alkalmazása a Costa Coffee, illetve Starbucks kávéházakban
: Benkő Inez
: Benkő Inez
A fogyasztók figyelméért folytatott küzdelem a kereskedelemben az érzékszervi marketingre támaszkodva
: Simon Barbara
: Simon Barbara
A marketing evolúciója a fogyasztók szempontjából - avagy a cipőbolttól az érzékszervi marketingig
: Fehér Barbara
Megjelent: (2008)
: Fehér Barbara
Megjelent: (2008)
A kozmetikai termékek marketing hatásának vizsgálata a Rhode kozmetikai márka tükrében Az érzékszervi marketing jelentősége a márkakommunikációban
: Lesti-Gúth Zsófia
: Lesti-Gúth Zsófia
Kezdeti karrierperiódus Pályakezdés és a MOL Growww friss diplomás program
: Szalkai Fruzsina
: Szalkai Fruzsina
Érzéki impulzusok Az érzékszervi marketing szerepének vizsgálata a vásárlási döntéshozatalban
: Bognár Bianka
: Bognár Bianka
Illatok és színek bűvöletében Innovatív marketingstratégiák a drogériák esetében az érzékszervi marketinghez kapcsolódóan
: Dobos Anna Fanni
: Dobos Anna Fanni
Villa Pianciani marketingkommunikációjának vizsgálata
: Szücs Rebeka
: Szücs Rebeka
Egyéni vállalkozók adózási lehetőségeinek vizsgálata
: Hámori Rebeka
: Hámori Rebeka
A életminőség vizsgálata Magyarországon és az Európai Unió tagországaiban
: Kontha Rebeka
: Kontha Rebeka
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka
: Hirschler Rebeka
A Z generáció munkahelyi motivációs lehetőségeinek vizsgálata
: Káldi Rebeka
: Káldi Rebeka
A szervezeti elkötelezettség és a munkahelyi elégedettség kapcsolatának vizsgálata nagyvállalati környezetben
: Bakos Rebeka
: Bakos Rebeka
Digitális és osztálytermi oktatás vizsgálata módszertani és tanulói szempontból
: Szabó Eszter Rebeka
: Szabó Eszter Rebeka
Az Odie’s Oil kisvállalkozás folyamatainak vizsgálata és fejlesztése
: Elek Zsófia Rebeka
: Elek Zsófia Rebeka
A digitális átalakulás támogatásának vizsgálata a KKV-k körében
: Tóth Rebeka
: Tóth Rebeka
A Bosch innovációs tevékenységének vizsgálata
: Hordós Rebeka Júlia
: Hordós Rebeka Júlia
Kiberbiztonság kialakítása és vizsgálata etikus hackelés módszereivel
: Szalontai Máté
: Szalontai Máté
Kommunikációs stratégiák vizsgálata az online társkeresésben
: Nagy Rebeka Timea
: Nagy Rebeka Timea
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei
: Ignácz Lukács Máté
: Ignácz Lukács Máté
Hasonló tételek
-
FŰSZEREK VILÁGA AVAGY AZ INDIAI KONYHAMŰVÉSZET
: Csaba Ágnes -
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs -
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra -
Friss diplomások munkavállalási motivációja az SSC szektorban
: Szántó Márton Attila -
A magyar ginek fogyasztói érzékszervi és szemkamerás vizsgálata
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc