A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | burgonya vendéglátás gasztronómia magyar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg10761 | ||
| 005 | 20170830102515.0 | ||
| 008 | 170509suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Czompa Fanny | |
| 245 | 1 | 2 | |a A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában |c Czompa Fanny |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a burgonya | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a magyar | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761/1/diplomadolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |