A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | Czompa Fanny |
|---|---|
| További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | burgonya vendéglátás gasztronómia magyar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761 |
Hasonló tételek
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Borok jelentősége a gasztronómiában
: Erdős Bence
: Erdős Bence
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában
: Ács Gabriella
: Ács Gabriella
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában
: Jakab Bence
: Jakab Bence
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül
: Varga Alexandra
: Varga Alexandra
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás
: Bakó Tamás
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
: Kovács Bettina
: Kovács Bettina
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
Hasonló tételek
-
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás -
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra -
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina -
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána -
Borok jelentősége a gasztronómiában
: Erdős Bence