Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Zelei Zsófi
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztonómia
fine dining
éttermek
séf
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10961

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg10961
005 20170831130847.0
008 170511suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Zelei Zsófi 
245 1 0 |a Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül  |c Zelei Zsófi  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztonómia 
695 |a fine dining 
695 |a éttermek 
695 |a séf 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10961/1/szakdolgozat%20%286%29.pdf  |z Dokumentum-elérés