Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Zelei Zsófi |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztonómia fine dining éttermek séf |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10961 |
Hasonló tételek
A csúcsgasztronómia fenntarthatósága Magyarországon, a Tanti éttermen keresztül bemutatva
: Kiss Szabolcs
: Kiss Szabolcs
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola
: Berecz Panna Viola
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea
: Ódor Tímea
A belvárosi éttermek forgalmának növelési lehetőségei
: Ekker Dorina
: Ekker Dorina
Az éttermek online marketing megoldásai és hatékonyságuk
: Polonkai Gergely
: Polonkai Gergely
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
A NOBU éttermek sikerének kulcsa és a japán konyha népszerűsége a hazai fogyasztók körében
: Báder Luca
: Báder Luca
A fogyasztói igény változása a csúcsgasztronómia és a minőségi ételek iránt a Bocuse d’Or versenysorozat és a médiában feltűnt sztárséfek népszerűségének hatására
: Kapitány Virág Viktória
: Kapitány Virág Viktória
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Várandós és kisgyermekes édesanyák speciális igényei a vendéglátásban és a hazai éttermek bababarát kínálatának elemzése
: Dobos Ilona
: Dobos Ilona
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában
: Szász Dóra
: Szász Dóra
A hazai tréningpiac bemutatása az IIR Magyarország példáján keresztül
: Czifra Petra
: Czifra Petra
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
: Juhos Fanni Hanna
: Juhos Fanni Hanna
Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése
: Tóth Gergely
: Tóth Gergely
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása
: Belyaeva Ekaterina
: Belyaeva Ekaterina
A COVID-19 járvány okozta kockázatok az idegenforgalomban, éttermek helyzetének elemzése
: Bárdos Dominika
: Bárdos Dominika
Éttermek digitalizációs lehetőségei Magyarországon és egy új SaaS megoldás piacképességének vizsgálata
: Kocsis Ádám
: Kocsis Ádám
A hazai egyetemi fesztiválok szervezési sajátosságainak bemutatása a Campus példáján keresztül
: Székely György
: Székely György
A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül
: Cseresznyés Klaudia Emese
: Cseresznyés Klaudia Emese
A HAZAI KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK HITELEZÉSI FOLYAMATÁNAK BEMUTATÁSA HÁROM VÁLLALKOZÁS PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Gyöngyösi Judit
: Gyöngyösi Judit
Hasonló tételek
-
A csúcsgasztronómia fenntarthatósága Magyarországon, a Tanti éttermen keresztül bemutatva
: Kiss Szabolcs -
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola -
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma -
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella -
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz