The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Tamás Norbert
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Cocktail
Molecular Mixology
Molecular Gastronomy
Cocktail Tasting
Molecular Mixology techniques
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/11041

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg11041
005 20170622104735.0
008 170516suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Kiss Tamás Norbert 
245 1 4 |a The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary  |c Kiss Tamás Norbert  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A Molekuláris Mixológia Jelenlegi Helyzete Magyarországon 
246 1 1 |a The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary 
520 3 |a A molekuláris mixológia helyzetét vizsgálja Magyarországon. Ismerteti a használt technikákat, anyagokat. Öszehasonlít egy klasszikus és egy molekuláris koktélt. 
695 |a Cocktail 
695 |a Molecular Mixology 
695 |a Molecular Gastronomy 
695 |a Cocktail Tasting 
695 |a Molecular Mixology techniques 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/11041/1/The%20Current%20Situation%20of%20The%20Molecular%20Mixology%20In%20Hungary_Kiss%20Tam%C3%A1s%20Norbert_2017.pdf  |z Dokumentum-elérés