The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Cocktail Molecular Mixology Molecular Gastronomy Cocktail Tasting Molecular Mixology techniques |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/11041 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg11041 | ||
| 005 | 20170622104735.0 | ||
| 008 | 170516suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a en | ||
| 100 | 1 | |a Kiss Tamás Norbert | |
| 245 | 1 | 4 | |a The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary |c Kiss Tamás Norbert |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A Molekuláris Mixológia Jelenlegi Helyzete Magyarországon |
| 246 | 1 | 1 | |a The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary |
| 520 | 3 | |a A molekuláris mixológia helyzetét vizsgálja Magyarországon. Ismerteti a használt technikákat, anyagokat. Öszehasonlít egy klasszikus és egy molekuláris koktélt. | |
| 695 | |a Cocktail | ||
| 695 | |a Molecular Mixology | ||
| 695 | |a Molecular Gastronomy | ||
| 695 | |a Cocktail Tasting | ||
| 695 | |a Molecular Mixology techniques | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/11041/1/The%20Current%20Situation%20of%20The%20Molecular%20Mixology%20In%20Hungary_Kiss%20Tam%C3%A1s%20Norbert_2017.pdf |z Dokumentum-elérés |