A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Bocuse d'Or szakmunkásképzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/11509 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg11509 | ||
| 005 | 20170909110232.0 | ||
| 008 | 170518suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Gábor | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre. |c Tóth Gábor |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre. |
| 695 | |a Bocuse d'Or | ||
| 695 | |a szakmunkásképzés | ||
| 700 | 1 | |a Sándor Dr. Dénes |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/11509/1/T%C3%B3th%20G%C3%A1bor%20SZAKDOLGOZAT%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |