A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Gábor |
---|---|
További közreműködők: | Sándor Dr. Dénes |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Bocuse d'Or szakmunkásképzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/11509 |
Hasonló tételek
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos
: Horváth Ákos
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza
: Molnár Vanessza
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga
: Simon Kinga
A fogyasztói igény változása a csúcsgasztronómia és a minőségi ételek iránt a Bocuse d’Or versenysorozat és a médiában feltűnt sztárséfek népszerűségének hatására
: Kapitány Virág Viktória
: Kapitány Virág Viktória
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására
: Krójer Zsombor
: Krójer Zsombor
A Carte D'Or nemzetközi márka bemutatása, és jövőbeni növekedési lehetőségeinek vizsgálata a magyar piacon
: Fülöp Zsolt
: Fülöp Zsolt
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Paul Bocuse örökségének ismertsége a magyar szakmai körökben
: Papp Luca Veronika
: Papp Luca Veronika
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
Les changements d'habitudes d'achat pendant COVID
: Papp Gergely
: Papp Gergely
A duális képzés hatása a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésre
: Csiszár Zsoltné
: Csiszár Zsoltné
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
A közösségi média hatása a vendéglátóipari fogyasztói magatartásra és döntésre
: Korszakasz Diána
: Korszakasz Diána
A 3D nyomtatás hatása a globális világra
: Hönigh Eszter
: Hönigh Eszter
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
A Helia-D újra pozicionálása
: Mannheim Anett
: Mannheim Anett
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
3D nyomtatás irodai környezetben
: Basa Ádám
: Basa Ádám
L'effet économique du marketing d'influence sur les habitudes d'achat des générations
: Nagy Dorina Petra
: Nagy Dorina Petra
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben
: Borbély Attila Bence
: Borbély Attila Bence
Felületek és térgörbék 3d nyomtatása
: Bánkuti Gyöngyi
Megjelent: (2023)
: Bánkuti Gyöngyi
Megjelent: (2023)
A R3D ONE tánciskola marketingeszközei
: Fekete Dániel
: Fekete Dániel
A D. Kft cégfilozófiája és értékesítési stratégiája
: Baráth Beatrix
: Baráth Beatrix
[3D]MENSION termékcsalád bemutatása a kezdetektől
: Szögi Balázs
Megjelent: (2013)
: Szögi Balázs
Megjelent: (2013)
Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Vers un régime de retraite européen- Analyse des comportements d'épargne et d'investissement et proposition à la réalisation d'un régime de retraite européen financièrement viable
: Gajnok Annabella
: Gajnok Annabella
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Hasonló tételek
-
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos -
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza -
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga -
A fogyasztói igény változása a csúcsgasztronómia és a minőségi ételek iránt a Bocuse d’Or versenysorozat és a médiában feltűnt sztárséfek népszerűségének hatására
: Kapitány Virág Viktória -
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint