A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
Elmentve itt :
Szerző: | Hreblay Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Hauber György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | vegán Fenntartható fogyasztás növényi táplálkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12253 |
Hasonló tételek
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet
: Székely Dorottya Erzsébet
Az IKEA "Fenntarthatóbb Élet Otthon" kampányának vizsgálata
: Szabó Ákos
: Szabó Ákos
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A fenntarthatóbb vendéglátásért a Fenntartható Közösség 2022 rendezvénysorozattal
: Quiroga Silvia Gabriela
: Quiroga Silvia Gabriela
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
A fenntarthatóbb logisztika megvalósításának lehetősége a Bosch TMC esetében
: Matolcsi Anna
: Matolcsi Anna
A felelős vállalatvezetés és a tudatos fogyasztás kapcsolata
: Sulyok Veronika
: Sulyok Veronika
A CSR és a felelős, tudatos fogyasztás kapcsolata
: Németh Viktória Ágnes
: Németh Viktória Ágnes
Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
: Györe Laura
: Györe Laura
Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
: Hóra Bettina
: Hóra Bettina
Mesterséges Intelligenciával Támogatott Szállítmányozási Megoldások Egy Fenntarthatóbb Jövő Eléréséhez
: Tulkán Richárd
: Tulkán Richárd
Mesterséges Intelligenciával Támogatott Szállítmányozási Megoldások Egy Fenntarthatóbb Jövő Eléréséhez
: Tulkán Richárd
: Tulkán Richárd
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Turizmus a klímaválság árnyékában. Kihívások és megoldási irányok egy fenntarthatóbb turizmusért
: Csoma Vivien
: Csoma Vivien
Die vegane Ernährung und ihre Auswirkungen auf den Tourismus Das vegane touristische Angebot
: Molnár Vivien
: Molnár Vivien
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Fogyasztás pszichológiája
: Bagi Zoltán
: Bagi Zoltán
Kábítószer-fogyasztás
: Huber Vanessza
: Huber Vanessza
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Bosch - Életre tervezve, avagy egy vállalat küzdelme egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövőért
: Kulcsár Alexa
: Kulcsár Alexa
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra
: Bejczi Boglárka Nóra
A vegán turizmus jelentősége hazánkban és világszerte
: Radó Márk
: Radó Márk
Fenntartható fogyasztás Magyarországon
: Batinkov Viktória
: Batinkov Viktória
Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
: Maczkó Karolina
: Maczkó Karolina
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Hasonló tételek
-
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina -
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet -
Az IKEA "Fenntarthatóbb Élet Otthon" kampányának vizsgálata
: Szabó Ákos -
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka -
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid