Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vasvári Klaudia
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Kulcsszavak:Személyi higiénia
HACCP
Gundel étterem
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12497
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
    ‌: Plattner Adrian
  • Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
    ‌: Mestyák Ágnes
  • Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
    ‌: Tajtyi Patrik
  • Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
    ‌: Vigh Liliána
  • Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
    ‌: Bóta Fruzsina

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK