SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
Saved in:
Main Author: | Vasvári Klaudia |
---|---|
Other Authors: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Kulcsszavak: | Személyi higiénia HACCP Gundel étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12497 |
Similar Items
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian
: Plattner Adrian
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes
: Mestyák Ágnes
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
: Bóta Fruzsina
: Bóta Fruzsina
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
: Legindi Cintia Erika
: Legindi Cintia Erika
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
: Tóth Ágnes
: Tóth Ágnes
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Sportfinanszírozás hatékonysági, gazdálkodási, szervezési kérdései, megvalósítás gondjai,jövőbeni feltételek
: Kérges János
: Kérges János
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime
: Chami Fatime
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Egy szállítmányozó vállalatirányítási rendszerének bemutatása a logisztikai feltételek függvényében Révész Logsped Kft. és az Innomanagement
: Balogh István
: Balogh István
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta
: Menyes Nikoletta
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
Az egyes vendéglátóipari munkakörök betöltéséhez szükséges alkalmassági-képesítési feltételek jogi szabályozása (fogyasztóvédelmi jogi aspektusok)
: Hámori Antal
Published: (2004)
: Hámori Antal
Published: (2004)
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
Beszerzés, mint menedzsment funkció, a Frame Group Kft. higiéniai anyag beszerzésének fejlődése
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Similar Items
-
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian -
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes -
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik -
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána -
Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
: Bóta Fruzsina