A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
Saved in:
Main Author: | Sós Dániel |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | Gundel gasztronómia nemzetközi konyha magyar konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12732 |
Similar Items
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A befizetett közterhek és a felhasznált közjavak aránya
: Józsa Vivien
: Józsa Vivien
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Kényszer vagy esély a nappalis hallgatók megnövekedett munkavállalási aránya
: Somogyi Csaba, et al.
Published: (2019)
: Somogyi Csaba, et al.
Published: (2019)
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A magyar lakosság elfogadási aránya és attitűdje, fizikai aktivitás hatása az elektromos biciklivel szemben
: Kuzma Ábel
: Kuzma Ábel
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
Similar Items
-
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka -
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik